چهارشنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۰ / 26 January, 2022
مجله ویستا

جامبالایا | طرز تهیه جامبالایا سوسیس


مواد لازم برای جامبالایا سوسیس

110 گرم سوسیس بوقلمون دودی
¾ پیمانه پیاز خرد شده
یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
یک پیمانه قارچ تازه خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
یک قاشق چایخوری پودر چیلی
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
2 ¼ پیمانه آب
410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
دو پیمانه گوشت نگینی پخته شده
255 گرم بامیه
یک پیمانه برنج
یک قاشق غذاخوری عصاره مرغ فشرده
 
 

جامبالایا | طرز تهیه جامبالایا سوسیس
 
 طرز تهیه جامبالایا سوسیس
سوسیس های بوقلمون را از وسط دو نیم کنید و سپس آنها را ریز کنید.
در یک قابلمه بزرگ نچسب، سوسیس ها، فلفل سبز، پیاز، قارچ و سیر را تفت دهید تا پیازها کمی سبک شوند.
پودر چیلی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس فلفل قرمز خرد شده و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید تا عطرشان در بیاید.  
آب، کنسرو گوجه فرنگی آبکش شده، بامیه، گوشت پخته شده و برنج خام را بعلاوه عصاره مرغ را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا 15 تا 20 دقیقه نیم جوش باشند تا برنج پخته شود.
 

جامبالایا | طرز تهیه جامبالایا سوسیس
نکات تکمیلی در مورد جامبالایا

جامبالایا جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
جامبالایا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

جامبالایا ، طرز تهیه جامبالایا سوسیس


همچنین مشاهده کنید





روزنامه همشهریروزنامه ایرانسایت تابناکسایت تجارت نیوزسایت دیدارنیوزسایت اعتماد آنلاینسایت انتخابخبرگزاری تسنیمروزنامه شهروندخبرگزاری فارس