یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
مجله ویستا
کالزون | طرز تهیه کالزون سوسیس و بادمجان
مواد لازم کالزون سوسیس و بادمجان

طرز تهیه کالزون سوسیس و بادمجان

نکات تکمیلی در مورد کالزون
خمیر پیتزا 1 عدد
سس گوجه فرنگی 1 پیمانه
پیاز ریز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده 1 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
بادنجان پوست کنده خرد شده 1 پیمانه
سوسیس 2 عدد
ریحان تازه خرد شده 3 قاشق چایخوری
پنیر ریکوتا یا گودا ½ پیمانه
پنیر موتزارلای رنده شده ½ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری

فر را با بالاترین دما روشن می کنیم تا گرم شود. داخل یک تابه مناسب روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سیر و پیاز را داخل تابهتفت می دهیم تا نرم شوند. سپس بادمجان و سوسیس خرد شده را نیز به آنها اضافه می کنیم و آنقدر تفت می دهیم تا طلائی رنگ شوند.
سس گوجه فرنگی را به مخلوط آنها اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سپس ریحان ساتوری شده را به آنها اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت حدوداً 20 دقیقه بپزد و کمی غلیظ شود.
پنیرها را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
خمیر را به دو بخش تقسیم می کنیم؛ هر بخش را با وردنه باز کرده و کمی آرد می پاشیم. کف یک ظرف مناسب فر را کمی روغن مالیده و یکی از ورقه های خمیر را در آن پهن می کنیم. مخلوط بادمجان و سوسیس را روی آن می ریزیم و کاملاً یکدست پخش می کنیم.
مخلوط پنیر ها را روی آن ریخته و سپس لایه دیگر خمیر را روی آن قرار می دهیم. اطراف دو خمیر را کاملاً به هم وصل می کنیم و آن را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلائی رنگ و برشته شود داخل فر داغ قرار می دهیم.

کالزون جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کالزون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید