شنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۱ / 2 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان


 مواد لازم گوشت بره و پوره بادمجان


ران بره 1600 گرم
پنیر پارمزان 70 گرم (1 پیمانه)
کره 65 گرم
آرد 50 گرم
جعفری ¼ پیمانه
رب گوجه فرنگی  185 میلی لیتر (¾ پیمانه)
عصاره مرغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
برگ بو 3 عدد
بادمجان 2 عدد (حدود 900 گرم)
پیاز قرمز 2 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
پودر ادویه 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز مقدار کمی


طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان

طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان


    پنیر پارمزان را رنده کنید. جعفری را معمولی خرد کنید و پیاز، فلفل دلمه ای ها و سیر را ریز خرد کنید. نیمی از روغن را در یک ظرف روی شعله زیاد گرم کنید. گوشت ها را به 3 قسمت تقسیم کنید و آن ها را در 3 نوبت تفت دهید. به طوری که هر سمت آن ها به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت ببیند و کامل قهوه ای شود. سپس گوشت ها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.
    شعله را روی درجه متوسط قرار دهید. کره را در یک ظرف نسوز گرم کنید. پیاز و فلفل دلمه ای ها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند در آن تفت دهید. سپس سیر را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه با مواد دیگر تفت دهید. فلفل قرمز و ادویه همه کاره را اضافه کنید. گوشت ها، آب مرغ، رب گوجه فرنگی و برگ بوها را نیز در ظرف بریزید. آن ها را به جوش بیاورید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت ها کامل ترد شوند بپزد. سپس به میزان کافی به آن نمک بزنید.
    در این فاصله، بادمجان ها را بر روی گریل یا اجاق گاز، کبابی کنید. به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. سپس پوست آن ها را بکنید و در غذا ساز بریزید تا کامل نرم و یک دست شوند. کره اضافی را در ظرف بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کامل در آن حل شود. دوباره ظرف را روی شعله قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را در حالی که هم می زنید، حرارت دهید تا سس غلیظ شود. بادمجان ها، پنیر پارمزان، آب لیمو و نمک را در سس بریزید و آن ها را باهم مخلوط کنید.
    گوشت ها را با پوره بادمجان سرو کنید و روی آن ها جعفری خردشده بریزید.
 


طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان

نکات تکمیلی در مورد گوشت بره و پوره بادمجان

گوشت بره و پوره بادمجان جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گوشت بره و پوره بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان


همچنین مشاهده کنید





سایت همشهری‌آنلاینوبگردیسایت انصاف نیوزسایت اقتصاد 24سایت تابناکسایت الفخبرگزاری ایسناسایت دیدبان ایرانسایت سلام نوسایت اکوایران