چهارشنبه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۰ / 8 December, 2021
مجله ویستا

کباب اسکندر | طرز تهیه کباب اسکندر


مواد لازم جهت تهیه کباب اسکندر 
 
گوشت گوساله 250 گرم
کره 120 گرم
ماست 100 گرم
نان بربری نصف عدد یا نان پیده
آب گوشت 1 لیوان
فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
 
 

کباب اسکندر | طرز تهیه کباب اسکندر
 
طرز تهیه کباب اسکندر
 
گوشت را بسیار نازک (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش میزنم) در ماهیتابه با مقدار کمی کره تفت دهید.
در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق بردارید.
نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فرن کمی سرخش کنید (نباید خشک شود) 2 الی 3 دقیقه.
قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید.
گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید.
کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید. 
... و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید. 
نکات تکمیلی در مورد کباب اسکندر

کباب اسکندر جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کباب اسکندر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

کباب اسکندر ، طرز تهیه کباب اسکندر


همچنین مشاهده کنید




سایت خبرآنلاینخبرگزاری ایرناروزنامه شهروندروزنامه آفتاب یزدروزنامه همشهریوبگردیسایت زومیتسایت ارانیکوروزنامه شرقسایت مجله شبکه