چهارشنبه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۱ / 6 July, 2022
مجله ویستا

لازانیای زیتی(Ziti)


 مواد لازم لازانیای زیتی(Ziti)


پاستای زیتی (لوله ای) 450 گرم
گوشت چرخ کرده یا تکه های بزرگ سوسیس 450 گرم
سس گوجه فرنگی 900 گرم
پنیر موتزارلا رنده شده 220 گرم
پنیر ریکوتا یا خامه ای 1 پیمانه
پنیر پارمژان 1 پیمانه
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 2 تا 3 حبه
ادویه ایتالیایی 1 قاشق سوپخور
فلفل قرمز خشک و خرد شده ½ قاشق سوپخوری
روغن زیتون به میزان لازم

 


لازانیای زیتی(Ziti)

طرز تهیه لازانیای زیتی(Ziti)


    ظرفی پر از آب را در حالت جوش قرار دهید و یک قاشق سوپ خوری نمک در ازای هر دو لیتر آب اضافه کنید. بعد پاستا را اضافه کنید و تا جایی که قابل جویدن باشد بجوشانید اما اجازه دهید هنوز کمی دارای سفتی باشد. حالا پاستا را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و کمی روغن زیتون بر روی آن بریزید تا در حین اینکه سرگرم تهیه سس می باشید پاستا به هم نچسبد.
    یک قاشق سوپخوری روغن زیتون را بر روی یک تابه بزرگ بریزید و شعله اجاق را بالا بکشید. سوسیس و یا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید اگر از سوسیس استفاده می کنید هر کدام از تکه های بزرگ را همین که در حال سرخ شدن به رنگ قهوه ای بر می گردد جدا کنید. از تفت دادن زیاد سوسیس یا گوشت چرخ کرده بپرهیزید.
    زمانی که گوشت تقریبا قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. در حدود 4 یا 5 دقیقه ادامه دهید تا وقتی رنگ پیاز طلایی شده و بعد مایل به قهوه ای شود. بعد سیر، رزماری، ریحان، ادویه ایتالیایی و فلفل قرمز خشک و خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا با هم ترکیب شوند. یک دقیقه دیگر حرارت دهید و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شعله را کم کرده و صبر کنید تا آرام بپزد.
    فر را با دمای 180 درجه سلسیوس گرم کنید، بر روی سینی فر، یک لایه نازک از سس را پخش کنید. سپس نیمی از پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای را بر روی سطح ظرف بصورت نقطه نقطه پخش کنید. با ملاقه مقداری از سس را بر روی پاستا ریخته به خوبی مخلوط کنید و بعد روی سینی فر روی مواد قبلی بریزید.
    باقیمانده سس را برروی لایه پاستا بریزید، مانند قبل پنیر ریکوتا یا خامه ای را بصورت نقطه نقطه، پنیر موتزارلا و پنیر پارمژان را نیز به سرتاسر پاستا اضافه کنید.
    صبر کنید تا حدودا 20 دقیقه بپزد و سطح غذا طلایی رنگ شود.
 


لازانیای زیتی(Ziti)

نکات تکمیلی در مورد لازانیای زیتی

لازانیای زیتی جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
لازانیای زیتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

لازانیای زیتی(Ziti)


همچنین مشاهده کنید





سایت تاپ نازروزنامه همشهریروزنامه آفتاب یزدوبگردیسایت الفسایت آفتاب نیوزروزنامه شهروندسایت تجارت نیوزسایت دیجیاتوروزنامه توسعه ایرانی