سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بوریتوی لوبیا


 مواد لازم بوریتوی لوبیا

برنج  ¾پیمانه
لوبیا چیتی پخته و آبکشی شده 450 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیر  4 حبه
فلفل هالاپینو 1 عدد
پودر زیره سبز  ½ قاشق چای خوری
نمک و پودر فلفل سیاه  مقداری
رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
 روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
دانه ذرت پخته شده  300 گرم
پیازچه  6 ساقه
ترتیلا با قطر 25 سانتی متر  8 عدد
پنیر پیتزا  250 گرم (2 پیمانه)
سس سالسا  در صورت تمایل
خامه ترش در صورت تمایل
 

طرز تهیه بوریتوی لوبیا
 
طرز تهیه بوریتوی لوبیا
پیاز، سیر و پیازچه را خرد کنید. سپس دانه های داخل فلفل هالاپینو را خارج و آن را نیز خرد نمایید.
برنج را به روش پخت چلوی سریع بپزید و کناری بگذارید. در همین فاصله، روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم نمایید. سیر، پیاز، پودر زیره و فلفل هالاپینو خرد شده را در آن به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، تفت دهید. سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه نمایید. در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه آن را با مخلوط سیر و پیاز تفت دهید.
لوبیا را به همراه ½ 1 پیمانه آب، به مخلوط بالا بیافزایید و آن ها را به جوش آورید. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مخلوط لوبیا به مدت 10 تا 12 دقیقه حرارت ببیند تا غلیظ شود.
دانه های ذرت پخته را اضافه کنید و پس از 2 تا 3 دقیقه پیازچه های خردشده را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
نان های ترتیلا را گرم کنید. داخل ماکروفر روی آن را بپوشانید؛ یا اینکه در فویل آلومینیومی پیچیده داخل فر گرم کنید یا اینکه در یک تابه که روی حرارت متوسط اجاق است به مدت 30 ثانیه گرم کنید.
دو طرف نانهای گرم شده را باز کنید و داخل آن را با برنج، مخلوط لوبیا و پنیر پیتزا پر کنید.
برای پیچیدن ترتیلا، در یک سمت آن ¼ پیمانه برنج، ¾ پیمانه مخلوط لوبیا، ¼ پیمانه پنیر پیتزا قرار دهید. دو طرف ترتیلا را به سمت داخل تا بزنید و از سمت پر شده ترتیلا شروع به پیچیدن آن نمایید. سپس آن ها را به صورتی که سمت درزدارشان رو به پایین باشد، در ظرفی بچینید.
غذا را به همراه خامه ترش و سس سالسا، فوری سرو نمایید.

طرز تهیه بوریتوی لوبیا
 
نکات تکمیلی در مورد بوریتوی لوبیا

بوریتوی لوبیا جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بوریتوی لوبیا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بوریتوی لوبیا


همچنین مشاهده کنید