دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ
مواد لازم برای لازانیا با تخم مرغ
گوشت چرخ کرده250 گرم
سوسیس یا ژامبون 100 گرم
سیر 4 حبه
سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری 100 گرم
پنیر صبحانه 200 گرم
گوجه فرنگی3 عدد
لازانیا یک بسته500 گرمی
پیاز کوچکیک عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا100 گرم
کره و روغنبه میزان لازم
سس سفیدیک لیوان

طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ
ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.
پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.گوشت را اضافه کرده و گوجه ها را فیله کرده و خرد کنید.
ژامبون ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.
تخم مرغ ها را آب پز کرده و حلقه ای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.
بعد ورقه های تخم مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.
سبزی های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.
بعد یک لایه دیگر ورقه های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.
سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

لازانیا با تخم مرغ جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
لازانیا با تخم مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید