دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
مجله ویستا
خمیر مارسیپان | طرز تهیه خمیر مارسیپان
مواد لازم برای خمیر مارسیپان

طرز تهیه خمیر مارسیپان

نکات تکمیلی در مورد خمیر مارسیپان
مغز بادام بدون پوست :250 گرم
شکر :نیم کیلو
سفیدهٔ تخم مرغ :175 گرم

در یک ظرف بزرگ سفیده های تخم مرغ و شکر را می ریزیم و بادام ها را به آن اضافه می کنیم آنها را مخلوط و سپس دوبار با تیغه درشت چرخ گوشت، چرخ می کنیم تا بادام خرد و نرم شود.
دو بار دیگر با تیغه متوسط چرخ گوشت و سپس سه بار دیگر با تیغه ریز چرخ گوشت آن را چرخ می کنیم تا مواد کاملاً خمیری و چسبناک شود. این خمیر را می توان در یخچال نگهداری کرد.

خمیر مارسیپان جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
خمیر مارسیپان را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید