شنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۱ / 25 June, 2022
مجله ویستا

خمیر مارسیپان | طرز تهیه خمیر مارسیپان


 مواد لازم برای خمیر مارسیپان
 
مغز بادام بدون پوست :250 گرم
شکر :نیم کیلو
سفیدهٔ تخم مرغ :175 گرم
 

خمیر مارسیپان | طرز تهیه خمیر مارسیپان
 
طرز تهیه خمیر مارسیپان
 در یک ظرف بزرگ سفیده های تخم مرغ و شکر را می ریزیم و بادام ها را به آن اضافه می کنیم آنها را مخلوط و سپس دوبار با تیغه درشت چرخ گوشت، چرخ می کنیم تا بادام خرد و نرم شود.
دو بار دیگر با تیغه متوسط چرخ گوشت و سپس سه بار دیگر با تیغه ریز چرخ گوشت آن را چرخ می کنیم تا مواد کاملاً خمیری و چسبناک شود. این خمیر را می توان در یخچال نگهداری کرد.
 

خمیر مارسیپان | طرز تهیه خمیر مارسیپان
نکات تکمیلی در مورد خمیر مارسیپان

خمیر مارسیپان جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
خمیر مارسیپان را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خمیر مارسیپان ، طرز تهیه خمیر مارسیپان


همچنین مشاهده کنید





سایت فرادیدسایت زومیتخبرگزاری مهرسایت عصرایرانسایت دیدبان ایرانسایت تجارت نیوزروزنامه همشهریوبگردیسایت انصاف نیوزروزنامه شهروند