دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
مجله ویستا
میتلوف | طرز تهیه “میتلوف” با سوسیس
مواد لازم برای میتلوف با سوسیس

طرز تهیه میتلوف با سوسیس

نکات تکمیلی در مورد میتلوف
گوشت چرخ کرده :500 گرم
سوسیس تکه ای :100 گرم (خرد شده)
تخم مرغ آب پز :دو عدد (خرد شده)
جعفری خردشده :نصف پیمانه
پیاز رنده شده کوچک :یک عدد
پودر نان :سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و کره :به میزان لازم

گوشت چرخ کرده را با پیاز، پودر نان، نمک، فلفل و جعفری مخلوط کنید.
سوسیس های خردشده را به همراه تخم مرغ آب پز رنده شده به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
قالب یا ظرف غذا را با کره چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. روی آن را با قاشق صاف کنید اما فشار ندهید.
در فر که با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده اید و به مدت یک ساعت قرار دهید.

میتلوف جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
میتلوف را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید