پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کاری بره با بادنجان هندی


 مواد لازم کاری بره با بادنجان

گوشت بره 800 گرم
گشنیز تازه 100 گرم
آب 2 پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
چاشنی ویندالو (vindaloo paste) ¼ پیمانه
گوجه فرنگی 3 عدد
سیب زمینی 3 عدد
فلفل  سبز 2 عدد
پیاز قرمز 2 عدد
بادنجان 1 عدد
برگ بو 1 عدد
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری


طرز تهیه کاری بره با بادنجان هندی


طرز تهیه کاری بره با بادنجان


    روغن را در تابه ای سنگین و بزرگ، روی شعله متوسط داغ می کنیم. پیاز را به صورت خلالی و باریک خرد کرده و داخل تابه می ریزیم و آن را نزدیک به 10 دقیقه گه گاه هم می زنیم تا طلایی شود.

    چاشنی ویندالو، گرام ماسالا، فلفل سبز نواری خردشده و برگ بو را افزوده و هم می زنیم تا وقتی که عطر آن ها بلند شود (1 یا 2 دقیقه).

    تکه های اضافه و چربی گوشت را گرفته و به صورت تکه هایی باریک به طول 3 سانتی متر خرد می کنیم. سپس آن را اضافه کرده و هم می زنیم تا با مواد کامل مخلوط و پوشیده شود.

    گوجه فرنگی را پوست گرفته و درشت خرد کنید. آن را همراه با نصف آب به مواد می افزاییم. شعله را کم می کنیم. درپوش تابه را گذاشته و برای 1 ساعت یا تا وقتی که گوشت بره پخته و ترد شود، اجازه می دهیم بپزد.

    سیب زمینی خردشده، بادنجان نواری و باریک خردشده و باقی آب را اضافه می کنیم. درپوش را گذاشته و می گذاریم برای 30 دقیقه یا تا وقتی سیب زمینی ها نرم شده و سس غلیظ شود، بپزند. کمی نمک به غذا اضافه می کنیم.

    در هنگام سرو غذا، روی خورش را با برگ گشنیز تزیین می کنیم.
 


طرز تهیه کاری بره با بادنجان هندی

نکات تکمیلی در مورد کاری بره با بادنجان هندی

کاری بره با بادنجان هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کاری بره با بادنجان هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کاری بره با بادنجان هندی


همچنین مشاهده کنید