چهارشنبه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۱ / 6 July, 2022
مجله ویستا
پنه | طرز تهیه پنه با گوجه فرنگی و موزارلا
مواد لازم برای پنه با گوجه فرنگی و موزارلا

طرز تهیه پنه با گوجه فرنگی و موزارلا

نکات تکمیلی در مورد پنه
340 گرم پنه
425 گرم نخود
2 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
225گرم پنیر موزارلا
2 قاشق سوپ خوری برگ آویشن
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1 قاشق سوپ خوری سرکه

پاستا را در یک قابلمۀ بزرگِ آب نمک، نیم پز کنید. نصف پیمانه از آبِ پاستا را نگه دارید. نخود ها را به قابلمه اضافه کنید. پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.گوجه فرنگی ها، موزارلا، آویشن، روغن و سرکه را به پاستا بیفزایید. هم بزنید و آبِ پاستا را که نگه داشته بودید آرام آرام اضافه کنید تا سس رقیقی به دست بیاید که پنه را بپوشاند (لازم نیست تمام آب را مصرف کنید). روی آن نمک و فلفل بپاشید. می توانید روی آن آویشن اضافه بریزید و سرو کنید.
نکات
1. پنیر موزارلا را به مکعب های کوچک تقسیم کنید.
2. قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی ها، آن ها را از وسط نصف کنید.
3. نخودها، شسته و آبکشی شوند.

پنه جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پنه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید