پنجشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۰ / 27 January, 2022
مجله ویستا

باقالی پلو با نعناع | طرز تهیه باقالی پلو با نعناع


مواد لازم باقالی پلو با نعناع



باقلا 500 گرم
برنج دانه بلند 250 گرم
عصاره مرغ یا سبزیجات ½ 2 پیمانه
سیر بزرگ 2 حبه
پیاز 1 عدد
نعناع تازه و خردشده 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری


باقالی پلو با نعناع | طرز تهیه باقالی پلو با نعناع

طرز تهیه باقالی پلو با نعناع



    نعناع، پیاز و سیر را ریز خرد کنید.
    باقلاها را در یک قابلمه آب جوش بریزید. آنها را به مدت 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکشی کنید.
    روغن را در یک قابلمه متوسط گرم کنید. پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و گهگاهی نیز آن را هم بزنید تا وقتی نرم شود.
    برنج و سیر را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید و گهگاه نیز آن را هم بزنید.
    عصاره را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و مواد داخل آن را به جوش بیاورید. حالا حرارت را کم کنید تا آب برنج تبخیر شود.
     در این زمان باقلاها را اضافه کنید و سپس برنج را دم بیندازید. در واقع مراحل پخت این برنج مثل این روش بسیار سریع است.
    وقتی برنج دم کشید نعناع را به پلو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی خوب مخلوط شوند.
    حالا می توانید غذا را سرو کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد باقالی پلو با نعناع

باقالی پلو با نعناع جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
باقالی پلو با نعناع را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

باقالی پلو با نعناع ، طرز تهیه باقالی پلو با نعناع


همچنین مشاهده کنید





سایت اکوایرانسایت دیدارنیوزسایت همشهری‌آنلاینسایت دیدبان ایرانخبرگزاری فارسروزنامه ابتکارسایت شفقناسایت مجله شبکهسایت فرادیدخبرگزاری تحلیل بازار