چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

پستوی اسفناج | طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو


مواد لازم برای پستوی اسفناج و لیمو
 
یک عدد لیموترش
1.5 پیمانه اسفناج تازه
1/3 پیمانه بادام برشته
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
دو حبه سیر رنده شده
¼ پیمانه روغن زیتون
450 گرم مارچوبه تازه خرد شده
تخم مرغ (نیمرو)
 


پستوی اسفناج | طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو

 
 
طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو
یک قاشق چایخوری پوست لیموترش را رنده کنید و کنار بگذارید. آب لیموترش را به اندازه 3 قاشق غذاخوری بگیرید.در غذاساز، اسفناج، بادام، پنیر پارمسان، پوست لیموترش، آب لیموترش و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
روغن زیتون رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بیفزایید.  
در یک قابلمه بزرگ، آب را بگذارید بجوشد. کاسه فلزی بخارپز را روی آن قرار دهید. حرارت را کم کنید. مارچوبه ها را درون آبکش بگذارید تا بخارپز و نرم شوند. حدود 3 تا 5 دقیقه کافی است. سپس آنها را درون کاسه ای از آب یخ بریزید تا روند پخت آن متوقف شود و زیادی نرم نشوند. سپس آبکش کنید.
مارچوبه ها را به همراه نیمرو و پستوی اسفناج و نان سرو کنید.
 

پستوی اسفناج | طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو
نکات تکمیلی در مورد پستوی اسفناج

پستوی اسفناج جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پستوی اسفناج ، طرز تهیه پستوی اسفناج و لیمو


همچنین مشاهده کنید





روزنامه همشهریسایت انتخابروزنامه شهروندسایت فرادیدخبرگزاری مهرسایت ورزش سهسایت اکوایرانسایت تابناکسایت الفخبرگزاری ایرنا