چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پاستا | طرز تهیه پاستا با سالاد ایتالیایی و نان سیر


مواد لازم برای پاستا با سالاد ایتالیایی و نان سیر
 
225 گرم پاستا
1 پیمانه پنیر ریکوتا
2 عددتخم مرغ
3 پیمانه پنیر پارمزان
1 پیمانه پنیر موزارلا
3 پیمانه سس گوجه
140 گرم نان ایتالیایی
2 قاشق سوپ خوری کره
2 حبه سیر
1 قاشق سوپ خوری سرکه
1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1 عددکاسنی
2 دسته منداب
 
 

پاستا | طرز تهیه پاستا با سالاد ایتالیایی و نان سیر
 
طرز تهیه پاستا با سالاد ایتالیایی و نان سیر
فر را روی 230 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک قابلمۀ بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را کمی بپزید، آبکش کنید و جایی نگه دارید.در یک کاسۀ کوچک، ریکوتا، تخم مرغ، ¼ پیمانه پارمزان و نصف موزارلا را مخلوط کنید و با نمک و فلفل آن را طعم دار کنید.فلفل آن را طعم دار کنید. در یک ظرفِ فر، نصفِ سس گوجه را پخش کنید. روی آن پاستا را بگذارید، سپس مخلوط ریکوتا را بریزید و روی آن هم باقیماندۀ سس را اضافه کنید. نصف پیمانه پارمزان و باقیماندۀ پنیر موزارلا را روی آن بپاشید. ظرف را داخل فر بگذارید و بگذارید 20 تا 25 دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود و سس شروع جوشیدن کند.در این حین، نان سیر را آماده کنید. برش های عمیق و مساوی روی نان ایجاد کنید، با حدود 1.5 سانتی متر فاصله. برش ها آنقدر عمیق نباشند که به تهِ نان برسند. در یک کاسۀ کوچک، کره و سیر را با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. با قلم مو، مخلوطِ سیر و کره را میان برش های نان اضافه کنید. نان را داخل فویل آلومینیومی بپیچید، و آن را با پاستا در 10 دقیقۀ آخر پختش، بپزید.در یک کاسۀ بزرگ، سرکه و روغن زیتون را مخلوط کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید. کاسنی و منداب را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید. پاستا و سالاد و نان سیر را با هم سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. پاستایی که در این غذا استفاده می کنید، بلند نباشند.
2. تخم مرغ ها را هم بزنید.
3. کره آب شده باشد.
4. ته ساقۀ کاسنی را جدا کنید و باقی را نازک خرد کنید.
 

پاستا | طرز تهیه پاستا با سالاد ایتالیایی و نان سیر
نکات تکمیلی در مورد پاستا

پاستا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا ، طرز تهیه پاستا با سالاد ایتالیایی و نان سیر


همچنین مشاهده کنید