پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پورۀ کدو حلوایی


مواد لازم پورۀ کدو حلوایی


کدو حلوایی شیرین    1 عدد



طرز تهیه پورۀ کدو حلوایی

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا داغ شود. کدو را به درازا مانند شکل برش داده و به کمک یک قاشق و یا هندوانه تراش، هسته های آن را خارج می کنیم. (می توان هسته ها را شسته و بو بدهیم و مانند تخمه استفاده نماییم.)
    برش های کدو تنبل را داخل یک سینی فر قرار داده و آنها را داخل فر داغ می پزیم تا پخته و نرم گردد. این عمل در حدود یک ساعت طول خواهد کشید.


طرز تهیه پورۀ کدو حلوایی


    پس از اینکه کدو کاملاً پخته و نرم گردید، آن را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا به حدی خنک شود که بتوان آن را با دست لمس کرد. سپس با کمک یک قاشق، داخل آن را از پوست خارج کرده و آن را درون یک دستگاه غذا ساز می ریزیم و آنقدر می زنیم تا به حالت پوره در آید.
    پس از پوره شدن کدو، آن را از دستگاه غذاساز خارج کرده و روی دو لایه پارچۀ آشپزخانه که داخل یک صافی انداخته ایم می ریزیم. زیر صافی نیز یک کاسه می گذاریم تا آب اضافی پوره گرفته شده و داخل کاسه بریزد. پوره را با این حالت به مدت 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پوره آمادۀ سرو می گردد.
 


طرز تهیه پورۀ کدو حلوایی

نکات تکمیلی در مورد پورۀ کدو حلوایی

پورۀ کدو حلوایی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پورۀ کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پورۀ کدو حلوایی


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسروزنامه شهروندسایت نامه نیوزسایت ارانیکوروزنامه ایرانسایت ساعدنیوزسایت همشهری‌آنلاینسایت تجارت نیوزخبرگزاری صدا و سیماروزنامه آرمان ملی