یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
مجله ویستا
پاستا | طرز تهیه پاستا با سس پستوی مارچوبه
مواد لازم برای پاستا با سس پستوی مارچوبه

طرز تهیه پاستا با سس پستوی مارچوبه نکات تکمیلی در مورد پاستا
مارچوبه 450 گرم
دانه کاج یادانه ی کدو بو داده یک چهارم فنجان
پنیر پارمسان خرد شده یک سوم فنجان
سیر خرد شده 2 حبه
آب لیموی تازه 1 ق غ
نمک نصف ق غ
فلفل سیاه یک هشتم ق چ
روغن زیتون نصف فنجان
پاستای نپخته 450-500گرم

مارچوبه ها را به اندازه 5 سانتی برش زده و به مدت 1 دقیقه در آب نمک در حال جوش بیندازید و بلافاصله با آب سرد بشویید.تعدادی از سر مارچوبه ها را برای تزئین نگه دارید و بقیه را همراه با تخمه کدو ،پنیر پارمسان،سیر ، آب لیمو ، نمک و فلفل 10-15 ثانیه میکس کنید.
در حین میکس کردن روغن زیتون را هم اضافه کنید تا به خورد مواد برود .کمی نمک و فلفل به ذائقه ی خودتان به سس اضافه کنید.پاستا را آبکش کرده و سس پستوی مارچوبه را به آن اضافه نموده و تزئین نمایید.
پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید