چهارشنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۰ / 26 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی


مواد لازم مارمالاد سیب کاراملی


سیب :2 کیلو
آب سیب :3 پیمانه
شکرقهوه ای :1/2 و1 پیمانه
شکر:1/2 پیمانه
آب لیمو :2 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین :1/2 قاشق چای‎خوری


طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی



روش تهیه مارمالاد سیب کاراملی


1 - سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هسته ها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.
در یک قابلمه‎ 8 الی 10 لیتری گود سیب ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیب‎ها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.

2 - مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هسته ها و پوست‎های باقی‎مانده را جدا نمایید. مقدار حاصله 7 و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه‎ پخت برگردانید.

3 - شکر قهوه‎ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.

4 - مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.

5 - شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎ها‎یی که از قبل با آب جوش پر شده اند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند.

هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان می‎رسد که به اندازه ی کافی غلیظ شده باشد.


طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد سیب

مارمالاد سیب جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مارمالاد سیب را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی


همچنین مشاهده کنید





سایت اقتصادنیوزسایت ورزش سهسایت دیدارنیوزسایت مجله شبکهخبرگزاری ایرناخبرگزاری فارسسایت تابناکسایت دیدبان ایرانسایر منابعخبرگزاری اسپوتنیک