شنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۱ / 2 July, 2022
اسپاگتی با ماهی | طرز تهیه اسپاگتی با ماهی
اسپاگتی 400 گرم
ماهی سالمون 350 گرم
ماهی کولی 300 گرم
گوجه فرنگی 250 گرم
زیتون سیاه بدون دانه 20 عدد
فلفل قرمز تند 1 عدد
سیر 1 حبه
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا در یک قابلمه مناسب تا نیمه بالایی آب بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا جوش بیاید.
گوجه های کنسروی یا گوجه فیله شده را به صورت مربع های متوسط خرد کنید.
ماهی کولی و فیله های سالمون را خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و سیر را بدون اینکه ریز کنید، داخل آن بیندازید و روی شعله متوسط قرار دهید تا سیر کامل طلایی رنگ شود و بوی آن بلند شود. در این حالت روغن زیتون بوی سیر را گرفته، پس دیگر به سیر احتیاجی نیست، آن را از تابه خارج کرده و دور بیندازید.
ماهی های کولی خرد شده را داخل تابه بریزید تا حسابی سرخ شوند، سپس فیله ماهی های سالمون خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید.
در این مرحله گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. فلفل قرمز را کامل خرد کرده و پس از اینکه گوجه ها کمی آب انداختند، آن ها را به تابه اضافه کنید. جعفری خرد شده و زیتون های سیاه دو نیم شده را نیز به تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید.
حالا آب داخل قابلمه جوش آمده است؛ اسپاگتی و به میزان لازم نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده، بپزد. سپس اسپاگتی را آبکش کنید.
اسپاگتی را به تابه سس اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
بگذارید حدود 10 دقیقه اسپاگتی با سس مزه دار شود. سپس نوش جان کنید.
اسپاگتی با ماهی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
اسپاگتی با ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .