دوشنبه, ۲۴ مرداد, ۱۴۰۱ / 15 August, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه بادمجان پارمسان


 مواد لازم برای بادمجان پارمسان

1/2 فنجان ریحان خشک
6 فنجان مایع ماکارونی
3 عدد بادمجان پوست کنده و نازک ورقه شده
16 اونس پنیر موتزارلا خرد شده
2 عدد تخم مرغ زده شده
1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
4 فنجان خرده نان ایتالیایی(خرده نان دارای ادویه ایتالیایی)
 

طرز تهیه بادمجان پارمسان
طرز تهیه بادمجان پارمسان
فر را از قبل گرم می نماییم روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد.
ورقه های بادمجان را ابتدا درون تخم مرغ زده شده فرو میبریم و سپس در خرده نان(پودر نان) می غلتانیم.
برشها را در ظرف مخصوص فر چیده(بطوریکه روی هم نباشند) و در فری که قبلا گرم شده به مدت 5 دقیقه میگذاریم،
سپس برشها را برعکس نموده و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر میگذاریم.
یک ظرف 9×13 اینچی را برداشته و کف آن را با سس اسپاگتی می پوشانیم.
ورقه های بادمجان را بصورت مرتب و یک لایه روی این سس میچینیم.
روی ورقه ها، بصورت یکنواخت پنیر موتزارلا و پنیر پارمسان میریزیم.
با مواد باقیمانده لایه ها را تکرار می نماییم، لایه بعدی دوباره از سس استفاده مینماییم و بادمجان و پنیر.
وقتی مواد تمام شد روی پنیر ریحان می پاشیم.
ظرف را در فری که قبلا گرم شده می گذاریم به مدت 35 دقیقه تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود.
 

طرز تهیه بادمجان پارمسان
نکات تکمیلی در مورد بادمجان پارمسان

بادمجان پارمسان جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بادمجان پارمسان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بادمجان پارمسان


همچنین مشاهده کنید





سایت ساعدنیوزسایت تابناکروزنامه شرقسایت تاپ نازسایت برترینهاسایت عصرایرانسایت رکناروزنامه ایرانخبرگزاری صدا و سیماسایت بیتوته