شنبه, ۲۲ مرداد, ۱۴۰۱ / 13 August, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی


 مواد لازم استیک راتاتویی با برنج زعفرانی


برای راتاتویی


رب گوجه فرنگی 700 گرم
سیر 2-4 حبه
فیله ماهی ساردین 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
کدو سبز 1 عدد
بادمجان 1 عدد کوچک
پیاز قرمز 1 عدد
ریحان تازه ½ دسته
ماست کم چرب  قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
سس هریسا 1 قاشق چای خوری


برای برنج
 
برنج 300 گرم ایرانی مرغوب
لیمو ترش ½ عدد
زعفران مقداری


برای استیک

گوشت راسته 500 گرم (2 عدد)
لیمو ترش ½ عدد
جعفری تازه ½ دسته
روغن زیتون خالص 1 قاشق غذاخوری
سس خردل دیژون 1 قاشق چای خوری
پودر پاپریکای شیرین 1 قاشق چای خوری


طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

    کدو را از طول، دو نیم کنید و بادمجان را به تکه های 1 سانتی متری برش بزنید. سپس آن ها را در تابه گریل قرار دهید و هر دو سمت آن ها را گریل کنید.
    برنج را با 2 لیوان آب جوش، زعفران، آب لیمو و مقداری نمک در ظرفی بریزید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا برنج بپزد.
    ساقه و دانه داخل فلفل دلمه ای ها را جدا کنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و فلفل دلمه ای ها را به قطعات درشت ببرید. برش های فلفل و پیاز را به همراه سس هریسا، فیله ماهی ساردین و یک قاشق چای خوری از روغن ماهی ها در ظرفی بریزید و آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر را له کنید و آن را نیز به بقیه مواد اضافه کنید.
    کدو و بادمجان را گریل کنید و به قطعات درشت ببرید و آن ها را به مخلوط فلفل دلمه ای و سایر مواد اضافه کنید. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا غذا به جوش آید.
     نمک، 1 قاشق چای خوری روغن زیتون و پودر پاپریکای شیرین را با هم مخلوط کنید. گوشت ها باید راسته شده و بدون چربی باشند؛ آن ها را به این مخلوط آغشته کنید و روی گریل، به میزانی که مایل هستید بپزید. هر چند وقت یک بار آن ها را زیر و رو کنید تا هر دو سمت استیک ها بپزد.
    برگ و ساقه های جعفری تازه را خرد کنید و آن ها را با سس خردل دیژون، روغن زیتون خالص، نمک، فلفل و آب لیمو مخلوط کنید. مخلوط را در سطح ظرفی پخش کنید. زمانی که استیک ها آماده شدند آن ها را در این سس پشت و رو کنید و بعد گوشت ها را برش بزنید.
    روی راتاتویی را با برگ های ریحان تازه و ماست شیرین تزیین کنید. سپس استیک ها را اسلایس کنید و آن را با برنج زعفرانی و راتاتویی سرو کنید.
 


طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

نکات تکمیلی در مورد استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

استیک راتاتویی با برنج زعفرانی جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
استیک راتاتویی با برنج زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری ایسناسایت اقتصاد 24سایت مشرقسایت رویداد 24سایت دیدبان ایرانخبرگزاری مهرسایت انتخابسایت اعتماد آنلاینسایت رکناسایت همشهری‌آنلاین