یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
مجله ویستا
خوراک بادنجان | طرز تهیه خوراک بادنجان ایتالیایی
مواد لازم برای خوراک بادنجان ایتالیایی

طرز تهیه خوراک بادنجان ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد خوراک بادنجان
بادمجان 500 گرم
گوجه فرنگی 750 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری ساطوری شده قدری
کره 100 گرم
شکر 1 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
فلفل قدری
نمک قدری

پوست بادنجان ها را کنده آنها را بضخامت 5 سانتیمتر حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد ، سس گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلا چرب نموده اید چیده سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده روی آن بپاشید و آنرا مدت یکساعت در فر بگذارید .

خوراک بادنجان جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خوراک بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید