چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
رست بیف - گوشت کبابی حلقه شده به روش فرانسوی | ایران کوک

- گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم
- سیر 5 عدد
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- موسير 5 عدد
- اب مرغ 1/2 پیمانه
- اب گوشت 1/2 پیمانه
- روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
- گشنیز 50 گرم
- کرفس 2 ساقه
- پیاز 1 عدد
- گوجه 3 عدد
- اویشن 1 قاشق چایخوری
رست بیف فرانسوی
طرز تهیه : درون گوشت گوساله با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و سیرها را درون سوراخ ها وارد نمائید. با نخ ضخیمی اطراف گوشت را محکم ببندید تا گوشت حالت رول پیدا کند و در زمان پخت تغییر شکل ندهد.
تمام سبزیجات را خرد کنید ، سبزیجات خرد شده را با تمام مواد مخلوط کنید و در کف سینی فر بریزید و گوشت را روی سبزیجات قرار دهید ، روی سینی را با فویل بپوشانید و در طبقه میانی فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید.
مقدار پخت رست بیف بسته به ذائقه شما دارد. میتوانید گوشت را تا جایی که خوب پخته شود درون فر بگذارید. در انتهای زمان پخت میتوانید فویل را بردارید و کمی روی رست بیف را با حرارت بالایی برشته کنید.
پس از اتمام پخت ، رست بیف را درون ظرفی مناسب قرار دهید و بگذارید کمی خنک شود سپس با چاقویی تیز ان را به ورقه هایی نازک تقسیم کنید ، ورقه های رست بیف را همراه با سیب زمینی کبابی یا پوره سیب زمینی و سس دلخواه ( سس باربیکیو ، سس خردل ، سس گوجه و … ) سرو نمائید.
اگر دوست دارید میتوانید ورقه ها را کمی حرارت دهید تا سطح انها نیز برشته شود یا به همان صورت که معمول است سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 90 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : آب گوشت, آب مرغ, آویشن, پیاز, روغن زیتون, سیر, کرفس, گشنیز, گوجه فرنگی, گوشت, موسیر