جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا
سالاد بروسکتا ایتالیایی - طرز تهیه بروشتا پیش غذای ایتالیایی | ایران کوک

مواد لازم
- نان تست ، روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، ریحان تازه، سیر ، پیازچه ، فلفل و نمک ، پنیر خامه ای یا پنیر موتزارلا (به مقدار لازم)
بروشتا ( بروسکتا ) پیش غذای ایتالیایی
بروسکتا ایتالیایی نام یک پیشغذاست که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه میشود.
برای تهیه این پیش غذای سبک و اشتها آور نان ها را تست کرده و روی آنها را سیر کوبیده شده بمالید سپس روی ان روغن زیتون ، فلفل و نمک بریزید ، گوجه ها و پیازچه ها را خرد کنید و بهمراه ریحان و پنیر روی نان ها قرار دهید و پیش غذای خوشمزه تان را سرو نمائید.
نکته : در این پیش غذا میتوانید از مواد دیگری مانند انواع سبزیجات ، انواع حبوبات ، کالباس ، پنیر و … نیز استفاده کنید.
- حاضر است در : 10 دقیقه
- وعده: پیش غذا, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : پنیر خامه ای, پیازچه, روغن زیتون, ریحان, گوجه فرنگی, نان تست
همچنین مشاهده کنید