پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
طرز تهیه تارت آلو، زنجبیل و بادام | ایران کوک
- تخم مرغ 3 عدد
- آرد الک شده 225 گرم (2 پیمانه)
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- کره بسیار سرد 120 گرم
- شکر دانه ریز 150 گرم به اضافه ی 2 قاشق سوپخوری
- آلوی رسیده 6 عدد
- کره ی بدون نمک 100 گرم
- بادام ساییده شده 150 گرم
- عصاره بادام 1/2 قاشق چایخوری
- زنجبیل ساییده شده 1/2 قاشق چایخوری
- بادام پوست کنده یک مشت
- خامه یا بستی برای سرو (اختیاری)
تارت آلو، زنجبیل و بادام
طعم این تارت همراه با مواد پر کننده و میوه های خوش طعمی که درون آن قرار می گرد یادآور طعم خوب شیرینی های فرانسوی است. اگر شما در پخت پاستری تازه کار هستید این دسر نقطه ی آغاز بسیار مناسبی است. می توانید میوه ها را به میوه های فصل تغییردهید –هلو، زردآلو، گیلاس، تمشک و گلابی های رسیده همگی بسیار مناسب هستند.
طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده ی 1 تخم مرغ را جدا کنید و زرده را در کاسه کوچکی بریزید. دو قاشق سوپخوری آب سرد به زرده اضافه کنید و آن را با چنگال بزنید. دو پیمانه آرد و 1/4 قاشق چایخوری نمک به کاسه ی غذاساز اضافه کنید. کره ی سرد را قطعه قطعه کرده و درون آرد ها بیندازید.
کره و آرد را 5 تا 10 ثانیه با هم مخلوط کنید تا شبیه خمیر نان شده و رگه های کره دیده نشود. دو قاشق سوپخوری شکر به آن اضافه کرده و یکبار دیگر مخلوط کنید.
زرده را به غذاساز اضافه کنید سپس یک دور دیگر مواد را مخلوط کرده تا خمیر به شکل یک توده در آید. هر چه کمتر هم بخورد بهتر است.
نکته ی کلیدی برای بدست آوردن خمیر ترد این است که خیلی آن را هم نزنید و سرد نگه دارید. اگر غذا ساز ندارید کره و آرد را با دست ورز دهید تا شبیه خمیر نان شود. اگر حس کردید که خمیر گرم شده یا کره چسبنده شده آن را 5 دقیقه در یخچال قرار داده و مجددا ادامه دهید. سپس تخم مرغ را به شکل یکنواخت روی مخلوط کره و آرد بریزید. سپس با استفاده از یک چاقوی لبه گرد خمیر را شکل دهید.
خمیر را روی میز کار برگردانید و آن را به شکل یک صفحه ی گرد یا دیسک مانند در آورید. خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و 30 دقیقه خنک کنید اما نباید سفت شود. روی میز کار و وردنه کمی آرد بپاشید. یک قالب گرد مخصوص تارت به قطر 23 سانتی متر آماده کنید. با استفاده از وردنه شیارهای کم عمق افقی و عمودی روی خمیر ایجاد کنید و آن را بچرخانید و تکرار کنید تا زمانی که ضخامت آن به 1 سانتی متر برسد. این کار کمک میکند تا خمیر بدون سفت شدگی پهن شود.
اکنون توسط وردنه با حرکت رفت و برگشتی در یک جهت آن را باز کنید. خمیر را نود درجه بچرخانید و این کار را تکرار کنید تا ضخامت آن به 3 میلی متر برسد. خمیر را دور وردنه بپیچید و روی قالب پهن کنید. به آرامی خمیر را روی قالب پهن کرده و بگذارید لبه های آن از حاشیه ی قالب آویزان شود.
لبه های آویزان خمیر را با یک دست بگیرید و با پشت انگشتان دست دیگر به آرامی لبه های خمیر را به لبه ی داخلی قالب بچسبانید.
لبه های خمیر را توسط وردنه از لبه ی قالب ببرید. با نوک چنگال چند شکاف در کف خمیر ایجاد کنید. به آرامی خمیر را به دیواره های قالب فشار دهید زیرا بعد از پخت لبه های آن 3 میلی متر بالاتر می آید. با این کار خمیر بعد از پخت تازه به لبه ی قالب خواهد رسید. این خمیر را 20 دقیقه در یخچال یا 10 دقیقه در فریزر خنک کنید تا خود را بگیرد. طی این زمان فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قفسه ی وسطی را آماده کنید و سینی فر را در آن قرار دهید تا گرم شود.
هنگامی که منتظر خنک شدن خمیر هستید باید مواد داخل تارت را آماده کنید. آلو ها را نصف کرده و هسته ها را جدا کنید. آنها را کنار بگذارید. بقیه ی تخم مرغ ها، 2 قاشق سوپخوری آرد، 4/1 قاشق چایخوری نمک، 150 گرم شکر، کره ی نرم شده، بادام، عصاره ی بادام و زنجبیل ساییده شده را در کاسه ی بزرگی بریزید.
این مواد را با هم بزنید تا کرم مانند و یکنواخت شوند. این مواد را درون خمیر تارت ریخته و سطح آن را صاف کنید، سپس آلوها را روی سطح آن بچینید ( اما فشار ندهید). بادام ها را نیز روی آن بریزید.
تارت را روی سینی داغ شده ی فر قرار دهید و 45 تا 50 دقیقه آن را بپزید تا زمانی که مواد وسط آن پف کرده، طلایی شده و سفت به نظر برسد و آلوها نیز آبدار و نرم شده باشند. بگذارید در همان ظرف خنک شود و سپس با خامه، بستی یا خامه ی غلیظ شیرین شده با زنجبیل میل کنید.
نکته: پخت تارت روی یک سینی داغ از رازهای پخت پاستری است. این سطح مانند یک عایق حرارتی عمل کرده و کمک می کند تا پاستری مغز پخت شود. اگر در مرحله قرار دادن خمیر پای روی قالب، در خمیر سوراخی ایجاد شد دست پاچه نشوید، این اتفاق اغلب هنگام تهیه خمیرهای کره ای می افتند. کمی از خمیر های بریده شده را بردارید و به خوبی سوراخ را بپوشانید و آن را ترمیم کنید.
- حاضر است در : 120 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : آرد, آلو, بادام, تخم مرغ, خامه, زنجبیل, شکر, کره, نمک
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل گشت ارشاد ایران و اسرائیل دولت سفر استانی ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق دولت سیزدهم جنگ ایران و اسرائیل جنگ جمهوری اسلامی ایران
سیل قوه قضاییه هواشناسی سیلاب تهران قتل شهرداری تهران پلیس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت محیط زیست آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو تورم بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی بورس دلار قیمت سکه مالیات
تلویزیون ازدواج احسان علیخانی فضای مجازی سینمای ایران تبلیغات سریال کتاب تئاتر دفاع مقدس موسیقی ژیلا صادقی
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
عملیات وعده صادق آمریکا فلسطین حمله ایران به اسرائیل غزه جنگ غزه روسیه چین حزب الله لبنان اسراییل طوفان الاقصی حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید منچسترسیتی بارسلونا کشتی فرنگی بازی تراکتور لیگ برتر پاری سن ژرمن
هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور دوربین ایلان ماسک ناسا
سلامت ورزش استرس چاقی مغز دیابت درمان و آموزش پزشکی کاهش وزن سلامت روان