دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه قورمه لوبیا | ایران کوک

مواد لازم
- خوراک لوبیا کنسروی 1 قوطی
- پیازکوچک 1 عدد
- روغن 3 قاشق
- گشنیز خرد شده 2 قاشق
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- سیر رنده شده 3 حبه
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه 2 قاشق
- پودر نعناع خشک
- آب 2 فنجان
- نمک و فلفل قرمز
قورمه لوبیا افغانی
از معروفترین غذاهای افغانی قورمه لوبیا را می توان نام برد که نوعی غذای گیاهی خوشمزه به شمار می آید و تهیه و درست کردن آن بسیار آسان است.
طرز تهیه: لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید.
روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلائی متمایل به قهوه ای شوند. سپس، لوبیا، آب، گشنیز، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر، زیره و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا خوراک 15 تا 20 دقیقه بجوشد. آب خوراک باشد کمی چیده شود و روغن روی سطح خوراک باقی بماند.
در صورت تمایل بعد از آماده شدن خوراک می توانید نعناع خشک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. این خوراک خوشمزه را می توانید با نان سرو کنید و لذت ببرید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 25 دقیقه
- وعده: شام, میان وعده, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : ادویه, پودر زیره, پیاز, رب گوجه فرنگی, روغن, سبزیجات, سیر, لوبیا چیتی
همچنین مشاهده کنید