سه شنبه, ۴ مهر, ۱۴۰۲ / 26 September, 2023
بابا قانوش | بابا گانوش | بابا غانوج | غذای مدیترانه ای | ایران کوک

- بادمجان 5 عدد
- کشک 3 قاشق غذاخوری
- سیر 5 حبه
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- پیازچه 3 عدد
- ابلیمو 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل مقدار لازم
- گوجه فرنگی و جعفری برای تزئین
بابا قانوش
طرز تهیه : بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا برشته و دودی شوند ، آنها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح بادمجان ها بصورت یکنواخت کباب شود.
پس از اینکه پوست بادمجان ها سوخت و گوشت بادمجان ها نرم شد از روی گاز بردارید و به مدت 10 دقیقه درون اب سرد قرار دهید.
پس از این مدت بادمجان ها را تمیز کنید و کامل پوست شان را بگیرید و به مدت 15 تا 20 دقیقه درون ابکش قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
بادمجان ها را به همراه کشک ، سیر ، پیازچه ، ابلیمو ، نمک و فلفل درون میکسر ( مخلوط کن ) بریزید و میکس کنید تا خوب مخلوط و غلیظ شوند ؛ پس از اماده شدن مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و رویش روغن زیتون بریزید و با مقداری جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.
نکته ها : طعم اصلی این غذا بوی دودی بادمجان است پس حتما باید بادمجان ها را کباب کنید ، در خاورمیانه بجای کشک از ارده غیر شیرین استفاده میکنند ، مقدار سیر میتواند کمتر یا بیشتر باشد ، استفاده از پیازچه اختیاری میباشد.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 35 دقیقه
- وعده: افطار, پیش غذا, شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : آبلیمو, بادمجان, پیازچه, روغن زیتون, سیر, کشک, گوجه فرنگی