دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
مجله ویستا
سوپ عدس - طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی | ایران کوک

مواد لازم
- عدس ریز 2 پیمانه
- پیاز خرد شده 2 عدد
- سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
- بادمجان رنده شده 2 پیمانه
- نمک و زردچوبه و فلفل 1 قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
- سرکه سیب 1 پیمانه
- برگ بو 2 عدد
- آب مرغ 2 لیتر
- گشنیز خرد شده به مقدار لازم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- ماست نصف پیمانه
سوپ عدس مجارستانی
طرز تهیه : در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
بادمجان ، آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن ، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 135 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : آب مرغ, بادمجان, برگ بو, پاپریکا, پیاز, روغن زیتون, سرکه سیب, عدس, کرفس, گشنیز, ماست
همچنین مشاهده کنید