پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
طرز تهیه راتاتویی فرانسوی ratatouille | ایران کوک
- بادمجان بزرگ 3 عدد
- سیر 2 حبه
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- گوجه فرنگی 3 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
- نمك و فلفل مقدار لازم
راتاتویی فرانسوی
طرز تهیه : بادمجانها را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود. پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کنید و با دست فشار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه ای را خرد کنید و اضافه نمایید ، تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود. سپس از روی حرارت بردارید.
ته ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان ، گوجه فرنگی خرد شده ، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( یا هر سبزی معطری که دوست دارید ) ، نمک و فلفل بپاشید.
رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید. ماهتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در ان را بگذارید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود. در پایان نیز تخم مرغ ها را روی راتاتویی بشکنید و پس از اینکه اماده شد سرو کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : آویشن, بادمجان, پیاز, تخم مرغ, رب گوجه فرنگی, سیر, فلفل دلمه ای, گوجه فرنگی