شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه تاس کباب مرغ خوشمزه


تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه سنتی است که معمولا در اکثر کشورهای آسیایی به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برای تهیه تاس کباب از آلو، گوشت قرمز یا سفید، سیب درختی، به، دارچین، پیاز، سیب زمینی، هویج، گوجه فرنگی، ساقه کرفس و ... استفاده می‌شود. تاس کباب تنوع زیادی دارد و با کم یا زیادکردن یک یا چند ماده اولیه، می‌توان آن را به نوع دیگری تبدیل کرد برای مثال؛ تاس کبابی که در آن از گوشت قرمز و به استفاده شود را تاس کباب به و تاس کبابی که در آن از مرغ استفاده شود را تاس کباب مرغ می‌نامند که هر کدام چاشنی‌های متفاوت و سبزیجات تقریبا مشابهی دارند. معمولا تاس کباب را با نان و به ندرت با برنج مصرف می‌کنند.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه تاس کباب مرغ را به شما آموزش دهیم که غذایی ساده و مقوی است و برای روزهایی که از خوردن پلو و خورشت خسته شده‌اید گزینه مناسبی است. 

مواد لازم برای تهیه تاس کباب مرغ:

 سینه مرغ 300 گرم
بادمجان2 عدد 
سیب زمینی 2 عدد 
گوجه فرنگی 4-5 عدد 
 کدو2 عدد 
پیازچه 10 ساقه 
پیاز کاراملی 1 عدد 
سیر 1 حبه 
روغن به میزان لازم 
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 
چوب دارچین یا پودر دارچین  به میزان لازم 
 زیره، زعفران، گرد لیموبه میزان لازم 


	طرز تهیه تاس کباب مرغ خوشمزه | وب

طرز تهیه تاس کباب مرغ:

  1. برای تهیه تاس کباب مرغ ابتدا باید کدو، بادمجان، سیب‌زمینی و 2 عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را به شکل حلقه‌ای برش بزنید.
  2. بادمجان‌های ورقه‌ای را با مقداری روغن سرخ کنید.
  3. در این فاصله، سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید.
  4. سپس به سراغ سیر رفته، پوست آن را بگیرید و اگر جوانه دارد، آن را جدا کرده و دور بیندازید.
  5. حالا سیب‌زمینی‌های برش داده‌شده را کف یک تابه بزرگ بچینید.
  6. تکه‌های مرغ خردشده را مابین سیب‌زمینی‌ها قرار دهید.
  7. حالا نوبت اضافه‌کردن ادویه‌ها می‌رسد. مقداری از تمام ادویه‌ها را روی سیب‌زمینی و مرغ بپاشید.
  8. بعد کدوها را روی مرغ و سیب‌زمینی‌ها بچینید و دوباره کمی ادویه روی مواد بریزید.
  9. گوجه‌فرنگی‌ها را مرتب روی کدوها بچینید و باز ادویه‌پاشی کنید. (باید دقت کنید که میزان ادویه هر غذا بسته به ذایقه افراد متفاوت است اما هرقدر که باشد باید طوری برنامه‌ریزی کنید که همان مقدار ادویه را در چند مرحله لابلای مواد تاس کباب بپاشید.)
  10. در این مرحله کمی نمک نیز روی مواد قبلی بپاشید و بادمجان‌های سرخ‌شده را روی مواد بچینید. نمک کم‌کم و طی مراحل پخت، به لایه‌های زیرین نفوذ می‌کند.
  11.  پیازچه خردشده را نیز مابین مواد بریزید.
  12. بقیه کدوها را روی مواد قرار داده و ادویه‌جات را مجددا روی مواد بپاشید.
  13. باقی‌مانده مرغ‌ها را لابلای مواد بجپینید.
  14. برای تهیه سس تاس کباب مرغ، گوجه‌فرنگی‌های باقی‌مانده را به 4 قسمت برش زده و به همراه پیاز کاراملی، سیر، زعفران و روغن داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکلی کاملا یک‌دست و زیبا در بیاید.
  15. مقداری نمک به سس اضافه کرده و باز مخلوط کنید.
  16. حالا سس خوش‌رنگ و خوش‌طعمی که تهیه کردید را روی تاس کباب مرغ بریزید.
  17. اگر می‌خواهید تاس‌کباب شما کمی رقیق و آب‌دار باشد می‌توانید حدود 1 لیوان آب روی تاس کباب بریزید و آن را با دمای بالا طبخ کنید در غیر این‌صورت، نیاز به اضافه‌کردن آب نیست زیرا سبزیجات و به خصوص گوجه‌فرنگی کم‌کم آب می‌اندازد. پس در این صورت تاس کباب مرغ را به مدت 25 تا 30 دقیقه با دمای بسیار کم بپزید تا حسابی جا بیفتد. 


	طرز تهیه تاس کباب مرغ خوشمزه | وب

تاس کباب مرغ شما آماده است. شما می‌توانید این غذا را در حجم زیاد برای یک روز تعطیل و دورهمی خانوادگی تهیه کنید. همچنین می‌توانید بنا به سلیقه خود برخی از سبزیجات را حذف یا جایگزین نمایید اما به شما اطمینان می‌دهیم که این خوراک با همین ترکیبات بسیار خوشمزه و همه‌پسند خواهد بود. امیدواریم تاس کباب مرغ را تهیه کرده و از خوردن ان لذت ببرید.
می‌توانید از هویج نیز در تهیه تاس کباب مرغ استفاده کنید.

گردآوری: گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید