چهارشنبه, ۲۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 17 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر (گارنی یاریخ)
بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفیجات در آشپزی جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست میشوند که نظیر آنها را در هیچکجا نمیتوان یافت. از جمله این غذاهای خوشمزه میتوان به خورشت بادمجان، کشک و بادمجان، بادمجان شکمپر، کوفته بادمجان و ... اشاره نمود. در اینجا طرز تهیه بادمجان شکم پر یا گارنی یاریخ را به شما آموزش میدهیم که از غذاهای مجلسی بسیار خوشمزه و مشهور شهر تبریز میباشد.
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر (گارنی یاریخ):
بادمجان قلمی | 8 عدد |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
سیر | 1 بوته |
جعفری خردشده | 1 پیمانه |
گوجهفرنگی | 4 عدد |
رب گوجهفرنگی | 2 ق غذاخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب جوش | 1 لیوان |
طرز تهیه بادمجان شکم پر (گارنی یاریخ):
- برای تهیه بادمجان شکم پر یا گارنی یاریخ ابتدا؛ بادمجانها را به صورت راهراه یا کامل پوست بگیرید و با نوک چاقو، یک برش عمودی روی هر بادمجان ایجاد کنید.
- تمام بادمجانها را به همین صورت آماده کرده و به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجانها گرفته شود و همچنین روغن کمتری هنگام سرخشدن جذب کنند.
- بعد از این مدت زمان، بادمجانها را از داخل آب و نمک بیرون آورده و روی حوله کاغذی خشک کنید و با مقداری روغن سرخکردنی سرخ کنید.
- سیرها را پوست بگیرید و به شکل خلالی خرد کرده یا رنده کنید. بهتر است بدانید که سیر خلالی خردشده، به این غذا بافت میدهد و در روش سنتی تهیه بادمجان شکم پر نیز از سیر خلالی خردشده استفاده میشود.
- پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید.
- زردچوبه، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- گوشت چرخکرده را به پیاز و ادویهجات اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نیمپز شود.
- در این مرحله، تابه را از روی حرارت بردارید و سیرهای خلالی خردشده را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
- بادمجانها را از قسمتی که برش دادهاید، کمی با دست باز کرده و مایه گوشتی را داخل آن بریزید و درون ظرفی با دیواره کوتاه بچینید. ( بهتر است بادمجان شکم پر را داخل ظرفی که میخواهید با آن غذا را سرو کنید بچینید.)
- بعد از اینکه همه بادمجانها را آماده کرده و در ظرف چیدید، جعفری خردشده را روی مایه گوشتی بریزید.
- گوجه فرنگیها را نیز به دو قسمت تقسیم کرده و روی هر کدام از بادمجانها یک برش گوجه فرنگی بگذارید.
- رب گوجهفرنگی را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به آرامی روی بادمجانها بریزید.
- روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید و بادمجانها را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سس به خورد بادمجانها رفته و گوجهفرنگیها نیز کمی نرم شود.
بادمجان شکم پر شما آماده است. نوش جان.
نکته: بعضی افراد در مرحله آخر به جای گوجهفرنگی مقداری پنیر پیتزا روی بادمجان شکم پر میریزند که به این ترتیب بادمجان شکم پر پنیری خواهند داشت که طعمی بسیار خوشمزه و لذیذ دارد اما در روش سنتی از پنیر پیتزا خبری نیست.
گردآوری: گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران ارتش جمهوری اسلامی ایران حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل دولت ارتش وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل جنگ حمله موشکی ایران به اسرائیل جمهوری اسلامی ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سیل تهران سیلاب هواشناسی بارش باران شهرداری تهران پلیس سلامت سازمان هواشناسی وزارت بهداشت حجاب قتل
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی قیمت طلا بورس دلار مالیات قیمت سکه سایپا
سینمای ایران تلویزیون موسیقی سریال تئاتر فیلم سینما رضا رشیدپور صدا و سیما دفاع مقدس کتاب بازیگر
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل عملیات وعده صادق فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اسراییل حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان
فوتبال استقلال پرسپولیس بارسلونا لیگ قهرمانان اروپا پاری سن ژرمن کشتی فرنگی بازی لیگ برتر تراکتور کشتی سپاهان
هوش مصنوعی اپل عیسی زارع پور وزیر ارتباطات گوگل ایلان ماسک ناسا تلگرام آتشفشان
مغز سرطان دیابت استرس زوال عقل طول عمر سلامت روان کلسترول عصبانیت