جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه میتلف لقمه‌ای (لقمه‌های گوشتی خوشمزه)


برای سلامت بیشتر میتلف لقمه ای میتوان جهت طبخ آن از روش پخت در فر استفاده کرد که در این صورت باید آن را در درجه حرارت فر 180 درجه و به مدت 30 تا 45 دقیقه تا زمانی که گوشت کامل پخته شود بپزید و یا به روش زیر در روغن گیاهی میتلف‌ها را سرخ کنید. مدت زمان تقریبی برای آماده کردن لقمه های گوشتی 50 دقیقه است.

مواد لازم جهت پخت میتلف لقمه ای

گوشت چرخ شده

250 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

شوید ساطوری شده

1/4 پیمانه

جعفری ساطوری شده

1/4 پیمانه

سیر خرد شده

2 حبه

سیب زمینی رنده شده

2 عدد

تخم مرغ

2 عدد

آرد سوخاری

1/2 پیمانه
روغن

برای سرخ کردنی

نمک و فلفل

به میزان لازم


طرز تهیه میتلف لقمه ای ( لقمه های گوشتی خوشمزه)

1- ابتدا پیاز نگینی شده و سیر را در تابه سرخ کنید و سیب زمینی رنده شده را به آن بیفزایید تا با حرارت ملایم نرم شوند.


	طرز تهیه میتلف لقمه‌ای (لقمه‌های گوشتی خوشمزه) | وب

2- در ظرفی مناسب گوشت چرخ شده بدون چربی، مخلوط سیب زمینی، پیاز خنک شده، تخم مرغ و آرد سوخاری را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.


	طرز تهیه میتلف لقمه‌ای (لقمه‌های گوشتی خوشمزه) | وب

3- از مخلوط بدست آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا کنید و کاملا گرد کنید.


	طرز تهیه میتلف لقمه‌ای (لقمه‌های گوشتی خوشمزه) | وب

4- روغن را روی حرارت داغ کنید و گلوله های گوشتی را در روغن غوطه‌ور کنید .


	طرز تهیه میتلف لقمه‌ای (لقمه‌های گوشتی خوشمزه) | وب


لقمه های گوشتی شما آماده شده است. شما می‌توانید آن را با پوره سیب‌زمینی یا ماکارونی سرو کنید.


تهیه: مجله اینترنتی وب


همچنین مشاهده کنید