جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز



	طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز | وب


مواد لازم برای تهیه رول بادمجان پنیری

 بادمجان درشت 2 عدد
 سیر رنده شده 1حبه
 پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
 پنیر موزارلا 1 و 1/2 پیمانه
 اسفناج پخته شده 250 گرم
 تخم مرغ 1 عدد
 سس گوجه 1 پیمانه
 نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز

  1. ابتدا دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید و اجازه بدهید کاملا گرم شود.
  2. بادمجان ها را شسته و برش‌های یک سانتی‌متری بزنید و سینی فر را با روغن اسپری کنید و بادمجان‌ها را درون سینی بچینید و حدود 10 دقیقه در فر بپزید و بگذارید تا خنک شوند.
  3. در ظرفی اسفناج پخته شده و کاملا آب گرفته را با 1/2 پیمانه پارمزان و 1/2 پیمانه موزارلا به اضافه سیر رنده شده، ادویه جات و تخم مرغ کاملا مخلوط کنید.
  4. 1/2 پیمانه سس گوجه آماده شده را درون ظرف پخت بریزید.
  5. از مخلوط اسفناج بدست آمده حدود 2 قاشق سوپ‌خوری روی بادمجان‌های خنک شده بریزید و بادمجان‌ها را رول کنید و به طرف پایین درون ظرف حاوی سس گوجه قرار دهید.
  6. 1/2 پیمانه سس گوجه باقی‌مانده را روی بادمجان‌های رول شده بریزید و 1/2 پیمانه پارمزان باقی مانده را هم به آن اضافه کنید و سطح ظرف را توسط فویل آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه بپزید، سپس فویل را خارج کرده و 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.


ارزش غذایی رول بادمجان پنیری با سس قرمز

در صورتی که این غذا با همین میزان مواد اولیه ای که در این مقاله ذکر شده تهیه شود، ارزش غذایی آن به شرح زیر خواهد بود:

  • کالری: 354
  • چربی: 17.3 گرم
  • کربوهیدرات: 24.4 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • پروتئین: 27.5 گرم
  • شکر: 12 گرم

منبع: گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید