پنجشنبه, ۱۳ مهر, ۱۴۰۲ / 5 October, 2023
دستور پخت خورشت کرفس
برای تهیه خورشت کرفس برخی از ساقه و برگ کرفس به طور همزمان استفاده میکنند و برخی به جای برگهای کرفس نعنا و جعفری را جایگزین میکنند. انتخاب نوع سبزی بسته به ذائقه افراد دلخواه است.
همچنین برای چاشنی این خورشت اغلب لیموعمانی، آبلیمو، گرد لیمو، رب انار، رب گوجهفرنگی، آبغوره و زعفران استفاده میشود که کاملا سلیقهای است.
با اضافه کردن لوبیا، پروتئین و آمینو اسیدهای لازم برای بدن به خورشت اضافه خواهد شد. لذا، استفاده از لوبیا نیز در ساختار خورشت کرفس کاملا اختیاری است.
شما میتوانید جدا از خورشت کرفس برای بهره بردن ازخواص کرفس، در ترکیب خوراکیهای مختلف و سالادهای فصل از آن استفاده کنید. در ادامه با خواص کرفس بیشتر آشنا خواهیم شد.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس
ساقه کرفس |
250 گرم |
نعنا |
50 گرم |
جعفری |
150 گرم |
گوشت خورشتی |
250 گرم |
پیاز |
1 عدد |
لوبیا (اختیاری) |
5 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه |
به میزان لازم |
رب انار یا آبلیمو |
به میزان لازم |
زعفران (اختیاری) |
به میزان لازم |
دستور پخت خورشت کرفس
- پیاز را تفت دهید. سپس تکههای گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. در نهایت فلفل و زردچوبه را بیفزایید.
- در تابه دیگری ساقههای کرفس را تفت دهید.
- سپس نعنا و جعفری ساطوریشده را اضافه نمایید.
- در این مرحله لوبیا را که از شب قبل با آب سرد خیس کرده و چندین مرتبه آب آن را تعویض کردهاید به گوشت اضافه کنید.
- سبزیجات تفت داده شده را به خورش اضافه نمایید.
- در این مرحله میزان مناسبی آب به خورشت اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، اجازه دهید خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد. در اواسط پخت، زمانی که گوشت نیمپز شده باشد نمک را به خورشت اضافه کنید.
- در صورت تمایل به استفاده از رب انار، در 15 دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید.
- خورشت کرفس را به همراه برشهای لیمو سرو نمایید.
گروه آشپزی وب