چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
طرز تهیه موم عربی یا موم خلیجی برای اپیلاسیون
بسیاری از مردم با موم به عنوان یک روش مناسب برای برداشتن مو آشنا نیستند. با این حال این روش حذف مو مربوط به قرنها قبل بوده است که مردم کشورهای عربی و آفریقایی برای از بین بردن موهای زائد از آن استفاده میکردند.
ویژگیهای موم
این ماده چسبندگی کاملا طبیعی دارد. در واقع موم شبیه کارامل یا عسل است. استفاده از آن برای پوست مفید است و همچنین باعث رشد دوباره مو به صورت صاف ، نرم و کمپشت میشود. علاوه بر این شستن آن از سطح پوست هم بسیار آسان است.روش استفاده از موم
اگر برای اولین بار است که می خواهید از موم برای رفع موها استفاده کنید بهتر است با نکات و اقدامات قبل از اپیلاسیون آشنا شوید. اول از همه منطقهای که میخواهید موم بزنید را انتخاب کنید و مطمئن شوید خراش و یا زخمی در آن منطقه نباشد. سپس به کمک یک کاردک مخصوص و پهن موم را در جهت رشد موها بر روی پوست بمالید. سپس نوار پارچهای که بهتر است نخی باشد را بر روی موم بگذارید و از سمت مخالف رشد مو پارچه را بکشید. قبل از کشیدن حتما یکی از دستان خود را بر روی قسمتی از پوست که قرار است کشیدن پارچه از آنجا شروع شود بگذارید و خیلی سریع بکشید. اگر این کار آرام انجام شود ممکن است باعث ایجاد کبودی و کوفتگی بر روی پوست شود.مزایای استفاده از موم
- میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.
- به دلیل داشتن مواد طبیعی هیچ آلرژی برای شما ایجاد نمیکند.
- در تمامی نواحی بدن از قبیل دست ، صورت ، پاها و یا برای موم انداختن ناحیه واژن قابل استفاده است.
- پس از چند بار اپیلاسیون کردن، موهای صورت نرمتر و نازکتر میشوند.
- اپیلاسیون با موم روشی ارزان و سریع برای رهایی از موهای زائد است.
- این روش نسبت به دیگر شیوهها ماندگاری بیشتری دارد. به طوری که موها برای رشد دوباره به 3 تا 8 هفته زمان نیاز دارند.
موم عربی چیست؟
موم عربی یک نوع موم سرد است. موم عربی برای استفاده نیاز به گرمکننده برقی و حرارتی ندارد و تنها با ورز دادن آماده استفاده میشود و به همین دلیل از التهاب ناشی از حرارت برای پوست در آن خبری نیست. همچنین این موم نیازی به پارچه و پد ندارد و به راحتی خودش به صورت یک لایه درآمده و از روی پوست جدا میشود. موم عربی بنا به خصلت طبیعی بودن و استفاده بدون حرارت بسیار طرفدار دارد.
طرز تهیه موم عربی برای اپیلاسون
مواد لازم:
- شکر : یک فنجان
- عسل : یک فنجان
- آبلیمو : نصف فنجان
طرز تهیه:
مرحله اول
برای درست کردن موم عربی ابتدا شکر را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. گاه گاهی آن را هم بزنید تا تمام شکر کاملا ذوب شود و به شکل کارامل درآید. به هم زدن ادامه دهید تا بوی مطبوع آن به مشامتان برسد.
مرحله دوم
در این مرحله عسل و آبلیمو را به شکر اضافه کنید و به هم زدن ادمه دهید تا مخلوط قوام بگیرد و مثل خمیر کیک شود.
مرحله سوم
اگر مخلوط بیش از حد غلیظ است یک قاشق غذاخوری آب به آن بیفزایید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
موم برای استفاده آماده است. فقط باید کمی صبر کنید تا خنک شود.
توجه: اگر میخواهید موم را برای استفادههای بعدی نگهداری کنید؛ بعد از خنک شدن میتوانید تا چند هفته آن را در یخچال و یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید.
روش دیگر تهیه موم (روش تونسی)
سه فنجان عسل را با دو فنجان آب و نصف فنجان آبلیمو مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و بعد از آن به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بذارید و هر چند دقیقه مخلوط را هم بزنید وقتی مخلوط تیره شده موم آماده است.
گروه آرایش و زیبایی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رهبر انقلاب کارگران سریلانکا حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم
تهران شهرداری تهران کنکور سیل هواشناسی سلامت پلیس فراجا فضای مجازی قتل قوه قضاییه وزارت بهداشت
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو بورس سایپا تورم قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال تئاتر شعر کتاب سینمای ایران رادیو مهران مدیری سینما انقلاب اسلامی فیلم سینمایی
همراه اول ناسا دانشگاه فرهنگیان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه چین عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی فیلترینگ وزیر ارتباطات تبلیغات تسلا عیسی زارع پور ایلان ماسک اپل مایکروسافت فناوری نخبگان سامسونگ
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن کاهش وزن یبوست