پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد کاردینال، سالاد گوشت و سبزیجات
سالاد کاردینال نوعی سالاد خوشمزه و پرکالری است که در تهیه آن از سبزیجاتی مانند سیب زمینی، ذرت، جعفری و همچنین گوشت مرغ و کالباس استفاده شده و با سس مخصوصی سرو می شود. این سالاد معمولا به عنوان شام مورد استفاده قرار میگیرد و از نظر ظاهری بسیار شبیه سالاد الویه و سالاد ماکارونی است، با این تفاوت که در تهیه سالاد کاردینال از برنج استفاده می شود. وجود سبزیجات مختلف و گوشت در این غذا باعث شده که غذایی کامل باشد و سس موجود بر کالری آن می افزاید. بنابراین برای کودکان در حال رشد غذایی مناسب است. بافت این سالاد مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونهای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان میکند.

برای برخورداری از غذای سالم، بهتر است سس مایونز را در منزل و با استفاده از روغن زیتون تهیه کنید و این سس خانگی را با خیال راحت در تهیه سالاد کاردینال مورد استفاده قرار داده و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه سس مایونز خانگی را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس مایونز خانگی سالم و خوشمزه
همچنین برای آشنایی با تهیه کالباس خانگی با استفاده از بهترین و مرغوب ترین مواد به مقاله زیر مراجعه فرمایید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزهتر شدن آن
مواد لازم برای تهیه سالاد کاردینال
سس مایونز | 200 گرم |
سیب زمینی پخته نگینی خرد شده | 1 لیوان |
برنج دم کشیده | 1/2 لیوان |
کاهو نگینی خرد شده | 1 لیوان |
جعفری ساطوری شده | 1/2 لیوان |
ماست چکیده شیرین | 3 قاشق غذاخوری |
ذرت پخته یا کنسروی | 1/2 لیوان |
گوشت مرغ ریش ریش | 1 لیوان |
کالباس نگینی خرد شده | 1/2 لیوان |
سرکه رنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
این غذا برای 6 نفر مناسب است، زمان آماده سازی و پخت حدود 1:30 می باشد. |
طرز تهیه سالاد کاردینال
- سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز متوسط و کمی نمک و زردچوبه بپزید و سپس آن را ریش ریش کنید.
- سیب زمینی را پخته و به صورت نگینی خرد کنید.
- جعفری را پس از پاک کردن و شستن، خیلی ریز خرد کنید.
- کالباس را به صورت نگینی خرد کنید.
- در یک ظرف مناسب، همه مواد (سیب زمینی، برنج، کاهو، جعفری، ذرت، کالباس و مرغ) را با هم مخلوط کنید.
- سس مایونز را در ظرفی ریخته و خوب بزنید تا صاف شود.
- ماست را در ظرفی جداگانه هم بزنید و سپس به سس مایونز اضافه کنید.
- سرکه و سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و به سس مایونز اضافه کنید.
- سس را مرتبا به مدت 5 دقیقه، به صورت دورانی با چنگال هم بزنید.
- سپس سس را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
- سالاد را در ظرف مناسب بکشید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو کنید.
همه مواد غذایی دارای خواصی مفید برای بدن هستند، البته به شرط اینکه به درستی و به اندازه مصرف شوند. سبزیجات مورد استفاده در سالاد کاردینال خواص منحصر به فردی دارند که در صورت تمایل به آشنایی با این خواص می توانید به مقالات زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: خواص کاهو و فواید بی نظیر آن در درمان کم خونی
خواص جعفری و مضرات آن را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: خواص جعفری چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص گیاه جعفری)
اگر مایلید همه چیز را درباره خواص و فواید ذرت بدانید به لینک زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره خواص ذرت و فواید آن
گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید