پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه
دلمه بادمجان یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین انواع دلمه هاست. دلمه بادمجان به همراه دلمه برگ مو، دلمه کلم برگ و دلمه قارچ جزو پیشغذاهای شیک و بسیار خوشمزه محسوب میشوند که مناسب مهمانیها میباشند. طرز تهیه دلمه بادمجان ساده است اما در کل؛ درستکردن انواع دلمهها کمی وقتگیر است.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه بادمجان را به روشی ساده به شما آموزش دهیم که تا حدودی، شبیه به طرز تهیه بادمجان شکم پر میباشد منتها در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمهای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده میشود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.
مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان خوشمزه
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
لپه نیمپز | 1 پیمانه |
برنج نیمپز | 1 پیمانه |
سبزیجات معطر | نصف پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجهفرنگی | به میزان لازم |
بادمجان دلمهای | به تعداد نفرات |
پیاز | 1 عدد |
طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه
- برای تهیه دلمه بادمجان ابتدا داخل بادمجانها را خالی کنید.
- پیاز را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
- به پیاز مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کنید و باهم تفت دهید.
- گوشت چرخکرده را با پیاز داغ و نمک فلفل زردچوبه تفت دهید و کمی رب گوجهفرنگی به آن اضافه کنید.
- سبزیجات معطر، برنج و لپه را به گوشت و پیاز اضافه کنید.
- شکم بادمجانهایی که خالی کردهاید را نیز خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید و باز مواد را کمی تفت دهید.
- مقدارکمی آب به مایه دلمه اضافه کنید و حرارت را بیشتر کنید تا آب کمی بجوشد و مزه مواد با هم ترکیب شوند.
- وقتی آب مواد کمی کشیده شد، داخل بادمجانها را با مواد آمادهشده پر کنید و داخل قابلمه کنار هم بچینید.
- حالا برای دلمهها یک سس گوجهفرنگی خوشمزه درست کنید به این ترتیبکه؛ابتدا کمی پیازداغ درست کنید و آن را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید، سپس به آن مقداری ربگوجهفرنگی و پوره گوجهفرنگی اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس این سس را روی دلمهها بریزید.
- درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا آب داخل قابلمه بجوشد و تبخیر شود و کمتر از یک استکان از سس کف قابلمه باقی بماند.
- دلمه بادمجان را همراه با نان و سبزی خوردن تازه سرو کنید. نوش جان.
نکته: با استفاده از همین مواد میتوانید دلمه فلفل و دلمه گوجه فرنگی درست کنید. البته مدت زمان پخت این سبزیجات متفاوت است و گوجهفرنگی خیلی زودتر از فلفل دلمهای و بادمجان پخته میشود پس مواظب باشید که اگر دلمه سبزیجات مخلوط تهیه میکنید، گوجهها را در مراحل آخر پخت داخل قابلمه قرار دهید یا اینکه در ظرفی جداگانه بپزید تا له نشوند.
گردآوری: گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی پاکستان سریلانکا حجاب دولت کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سازمان سنجش سیل تهران زنان شهرداری تهران پلیس اصفهان فراجا قتل سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو تورم سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران سحر دولتشاهی مهران مدیری کتاب بازیگر شعر تئاتر سینما صدا و سیما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه چین اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران والیبال
هوش مصنوعی همراه اول ناسا فیلترینگ فناوری اپل ایلان ماسک تیک تاک سامسونگ
سلامت روان استرس افسردگی داروخانه پیری هندوانه دوش گرفتن