چهارشنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۰ / 19 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه دلمه کلم + سس گوجه فرنگی



	طرز تهیه دلمه کلم + سس گوجه فرنگی | وب

نکته جالب توجه درباره دلمه کلم (Cabbage Rolls) این است که این دلمه در بین روسها نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است. چرا که دلمه کلم یکی از بهترین غذاهای پیشگیری‌کننده از سرماخوردگی در زمستانهای سرد و طولانی کشور روسیه است. برای آشنایی با روش پخت دلمه برگ مو و یا دلمه سبزیجات مختلف به سایر مقالات بخش آشپزی ستاره و مقاله مربوط به انواع دلمه مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه کلم


 برگ کلم

به میزان لازم

گوشت چرخ شده

250 گرم

پیاز

1 عدد

هویج رنده شده

2 عدد

برنج

1/2 پیمانه

جعفری و ترخون ساطوری شده

1 پیمانه

نمک و فلفل

 به میزان لازم

 روغن زیتون

به میزان لازم


طرز تهیه دلمه کلم با سس گوجه فرنگی 

  1. ابتدا برگ کلمها را شسته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. ( در حدی که کلمها کمی نرم شوند.)
  2. برنجها را به مدت 5 دقیقه نیمپز کنید. ( نیازی به پخت کامل نیست.
  3. پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت بدهید.
  4. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، هویج رنده شده، برنج نیمپز، جعفری، ترخون ساطوری شده و پیاز تفت داده شده را با هم مخلوط کنید.


	طرز تهیه دلمه کلم + سس گوجه فرنگی | وب

   

  5. میزان مناسبی از مواد گوشتی (2 قاشق غذا خوری) را بین برگ کلم‌ها قرار دهید و به طور کامل رول کنید.



	طرز تهیه دلمه کلم + سس گوجه فرنگی | وب

   

 6. در یک قابلمه چدنی سس را آماده کنید و دلمه‌ها را درون سس بچینید و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.



	طرز تهیه دلمه کلم + سس گوجه فرنگی | وب


    7.پس از آماده شدن دلمه‌ها را با سس و در صورت تمایل خامه‌ترش سرو کنید.



	طرز تهیه دلمه کلم + سس گوجه فرنگی | وب

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی دلمه کلم

آب گوشت یا مرغ

1/5 پیمانه

کنسرو گوجه فرنگی

1 پیمانه

پیاز رنده شده

1 عدد

طرز تهیه سس گوجه فرنگی دلمه کلم

پیاز رنده شده را با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید سپس کنسرو گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و در نهایت آب گوشت یا مرغ را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا کمی قوام آید.


گروه آشپزی وب


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری ایرناسایت خبرآنلاینسایت مجله شبکهسایر منابعخبرگزاری مهرروزنامه توسعه ایرانیسایت رکناسایت انصاف نیوزروزنامه همشهریسایت فرارو