یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
طرز تهیه خورش به
طرز تهیه خورش به
- 3 عدد به
- 250 گرم گوشت
- 1 عدد پیاز نگینی
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- روغن زعفران شکر آبلیمو ادویه به میزان لازم
روش تهیه خورش به

نکات لازم برای تهیه خورش به خوشمزه
نباید به ها در پایان له شوند زمان پخت نهایی تا زمانی است که به پخته شود ولی له نباشد.
میزان آب درون خورش در پایان بایستی به اندازه باشد که به ها روغن انداخته و خشک هم نباشند.
در این خورش می توان از آلو (برای داشتن طعم ملس) و لپه نیز استفاده کرد. در صورت تمایل به افزودن آلو لازم است آلو 5 تا 10 دقیقه قبل تر از بهها به گوشت پخته شده افزوده شود. و در صورت افزودن لپه بایستی لپه را تفت داده تا بوی خامی از بین رود و پس از پختن گوشت به گوشت اضافه شود و به مدت 10 دقیقه در حالت زودپز قرار داده شود و ادامه کار...
در این نوع خورش میتوان از مرغ (جایگرین گوشت) نیز استفاده کرد.

ویژگیهای میوه "به" مناسب خورش به

خواص غذایی به چیست؟
به سرشار از ويتامينهای A، B ، C و همچنين قند و پپتين است. به رسيده، داراي طبيعتي معتدل بوده در حالي كه دانه آن يا همان بهدانه طبيعتي سرد و تر دارد.
به براي درمان بسياری از بيماريها از جمله عفونتهای رودهای و ورم حاد روده،اسهال مخصوصا از نوع خوني، سوزش مجاري ادرار، تنگي نفس، سردردهاي مزمن و التهابهاي مختلف مفيد است. خانمهای باردار براي جلوگيري ازسقط جنينبه مصرف ميكنند.
علاوه بر گوشت به،دانه به نيز اثر شفابخشي براي التهابهاي دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههاي خشك، سينه درد، تب و گرفتگي صدا دارد ولي مراقب باشيد از جويدن و بلعيدن به دانه بپرهيزيد زيرا به دانه، حاوي يك ماده سمي است كه براي بدن مضر است. بنابراين چند عدد به دانه را مدتي در دهان نگه داشته و مرتب بمكيد تا لعاب آن خارج شود، سپس بيرون بريزيد يا اينكه چند عدد به دانه را در آب داغ بخيسانيد و از لعاب آن استفاده كنيد.
- اثرات مثبت بر فکر و ذهن
- احیای روحیه و خوشحال بودن
- از بین برندهافسردگیناشی از انواع سردردها
- تقویت کننده قلب، کبد و معده
- مفید برایزخم معده
- تحریک کننده اشتها
- نرم کننده سینه
- ادرارآور و کمک به هضم غذا
- .جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید
- از بین برنده بوی بد دهان
- مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید
- ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد
- کمک به پایین آوردنکلسترول خون
- کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
- کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
- تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.