یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه خورش به


خورش به: سلام من یکی از خورش های خوشمزه و خوش عطر فصل پاییز هستم که از هم خورشیان، طعم شیرین را به خود اختصاص داده‌ و طرفداران این طعم را به خود جذب نموده ام. من به دلیل خواص منحصر به فردی که دارم می‌توانم وعده‌ی غذایی کاملی به شمار آیم که در فرایند پخت بافت نرم و ابریشمی به رنگ صورتی زیبا و عطر و طعم بسیار ظریف به خود می‌گیرم. بنده به دلیل طعم شیرینی که دارم، مورد پسند هر فردی با هر سلیقه غذایی به طبع نیستم که البته می‌توان با افزودن موادی از قبیل آلو و آبلیمو طعمی ملس به من داد و برای هر سلیقه غذایی، طعمی قابل قبول باشم.

آیا مایل هستید از من بیشتر بدانید؟ اگر مایل هستید مجله اینترنتی وب اطلاعات بیشتری از من در اختیار شما قرار خواهد داد:

طرز تهیه خورش به

مواد لازم

  • 3 عدد به
  • 250 گرم گوشت
  • 1 عدد پیاز نگینی
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زعفران شکر آبلیمو ادویه به میزان لازم

روش تهیه خورش به

پیاز نگینی را سرخ کرده سپس گوشت را اضافه نموده و تفت میدهیم به میزانی که گوشت به خوبی پخته شود به گوشت آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود. در ظرف جداگانه میزانی روغن ریخته و دو قاشق رب را سرخ می‌کنیم، زیر شعله را کم کرده و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم و به محض اضافه کردن ادویه و هم زدن زیر شعله را خاموش می‌کنیم. 3 عدد به را آماده (شسته) و به تکه های کوچک (بنا به سلیقه به قطعات متوسط) خرد کرده و درون ماهی‌تابه تفت داده تا کمی و زعفران دم کشیده را به همراه آبلیمو و شکر به داخل ظرف ریخته و با شعله ملایم اجازه می‌دهیم آب درون ظرف، به خورد به ها رود سپس به تفت داده شده و رب سرخ شده را به گوشت پخته شده اضافه و با شعله ملایم فرصت پخت به داده می‌شود.


	طرز تهیه خورش به | وب

نکات لازم برای تهیه خورش به خوشمزه

نباید به ها در پایان له شوند زمان پخت نهایی تا زمانی است که به پخته شود ولی له نباشد.

میزان آب درون خورش در پایان بایستی به اندازه باشد که به ها روغن انداخته و خشک هم نباشند.

در این خورش می توان از آلو (برای داشتن طعم ملس) و لپه نیز استفاده کرد. در صورت تمایل به افزودن آلو لازم است آلو 5 تا 10 دقیقه قبل تر از به‌ها به گوشت پخته شده افزوده شود. و در صورت افزودن لپه بایستی لپه را تفت داده تا بوی خامی از بین رود و پس از پختن گوشت به گوشت اضافه شود و به مدت 10 دقیقه در حالت زودپز قرار داده شود و ادامه کار...

در این نوع خورش می‌توان از مرغ (جایگرین گوشت) نیز استفاده کرد.



	طرز تهیه خورش به | وب

ویژگی‌های میوه "به" مناسب خورش به

به را به رنگ زرد روشن خریداری و کرک قهوه ای رنگ روی پوست آن را با ساییدن از بین ببرید.این میوه ممکن است مثل سیب سبز کم رنگ یا طلایی زرد باشد. معمولا اول فصل سبزتر است و آخر فصل طلایی‌تر می‌شود اما هر دوی آنها آماده طبخ هستند. با این حال اگر «به‌های» سبز رنگ را چند روزی خارج از یخچال نگهداری کنید، رسیده و زرد می‌شوند اما به یاد داشته باشید که بیش از یک هفته آنها را خارج از یخچال نگذارید چون شروع به خراب شدن می‌کنند. این میوه درون یخچال تقریبا به اندازه سیب دوام می‌آورد. «به»‌های عطری نیز کوچک‌‌تر و دارای پرزهایی روی پوست‌شان هستند که پس از شستن میوه به راحتی از بین می‌روند.



	طرز تهیه خورش به | وب

خواص غذایی به چیست؟

به سرشار از ويتامين‌های A، B ، C  و همچنين قند و پپتين است. به رسيده، داراي طبيعتي معتدل بوده در حالي كه دانه آن يا همان به‌دانه طبيعتي سرد و تر دارد.

خواص درمانی

به براي درمان بسياری از بيماري‌ها از جمله عفونت‌های روده‌ای و ورم حاد روده،اسهال مخصوصا از نوع خوني، سوزش مجاري ادرار، تنگي نفس، سردردهاي مزمن و التهاب‌هاي مختلف مفيد استخانم‌های باردار براي جلوگيري ازسقط جنينبه مصرف مي‌كنند.

علاوه بر گوشت به،دانه به نيز اثر شفابخشي براي التهاب‌هاي دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌هاي خشك، سينه درد، تب و گرفتگي صدا دارد ولي مراقب باشيد از جويدن و بلعيدن به‌ دانه بپرهيزيد زيرا به‌ دانه، حاوي يك ماده سمي است كه براي بدن مضر است. بنابراين چند عدد به‌ دانه را مدتي در دهان نگه داشته و مرتب بمكيد تا لعاب آن خارج شود، سپس بيرون بريزيد يا اينكه چند عدد به‌ دانه را در آب داغ بخيسانيد و از لعاب آن استفاده كنيد.

فواید خوردن به
  • اثرات مثبت بر فکر و ذهن
  • احیای روحیه و خوشحال بودن
  • از بین برندهافسردگیناشی از انواع سردردها
  • تقویت کننده قلب، کبد و معده
  • مفید برایزخم معده
  • تحریک کننده اشتها
  • نرم کننده سینه
  • ادرارآور و کمک به هضم غذا
  • .جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید
  • از بین برنده بوی بد دهان
  • مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید
  • ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد
  • کمک به پایین آوردنکلسترول خون
  • کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
  • کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
  • تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
تهیه شده: مجله اینترنتی وب



همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسسایت فراروروزنامه آرمان ملیسایت الفخبرگزاری تسنیمروزنامه تعادلروزنامه توسعه ایرانیروزنامه همشهریخبرگزاری اسپوتنیکسایت تاپ ناز