پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
دستور پخت کلوچه سیب زمینی پر ادویه

دستور پخت برای 4 نفر در مدت زمان 50 دقیقه میباشد.
مواد لازم برای تهیه کلوچه سیب زمینی
سیب زمینی | 225 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق سوپ خوری |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
تخم گشنیز خرد شده | 1 قاشق چای خوری |
پودر زیره | 1 قاشق چای خوری |
گرام ماسالا (ادویه هندی) | 1 قاشق چای خوری |
نخود سبز پخته | 115 گرم |
نعنای خرد شده | 1 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه خمیر
روغن زیتون | 1 قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
ماست | 150 میلی لیتر (1 سوم پیمانه) |
کره آب شده | 8 قاشق سوپ خوری |
آرد | 275 گرم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
پاپریکا | 2 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
دستور پخت کلوچه سیب زمینی
- ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید تا
نرم شود. صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شود، سپس پوست آنها را بکنید و به
شکل مکعب های 1 سانتی متری خرد کنید.
- روغن را روی تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را در آن بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سیب زمینی ها را در آن بریزید و سرخ کنید. حالا ادویه ها را در آن بریزید و چند ثانیه تفت دهید.
- تابه را از روی شعله بردارید و نخود، نعنا، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و صبر کنید تا مخلوط به دست آمده خنک شود.
- حالا هر بار گلوله ای از خمیر بردارید و روی هر یک از آنها دو قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید. سپس خمیر را تا کنید تا به شکل نیم دایره در بیاید و دو لبه خمیر را خوب به هم بچسبانبد و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- اکنون روی آنها تخم مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد، در حدود 20 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود.
- حال کلوچه خوشمزه شما آماده سرو است.
نکات مورد توجه هنگام پختن کلوچه سیب زمینی
- در مرحله پخت سیب زمینی مواظب باشید که سیب زمینی ها انقدر پخته نشود که حالت له شده داشته باشند.

- برای سالم تر بودن غذا می توانید از روغن کنجد استفاده کنید.
- اگر ادویه دیگری نیز مد نظرتان هست به مقدار کم به غذا اضافه کنید و اگر طعم آن مورد پسندتان شد برای دفعه های دیگر می توانید بیشتر استفاده کنید.گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید