پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه برنج کته


برنج را می‌توان به دو روش برنج کته و  برنج آبکشی تهیه کرد. برنج آبکشی مناسب مهمانی هاست زیرا هم بیشتر قد می‌کشد و هم ظاهر بهتری داشته و دانه‌های برنج به هم نمی‌چسبند. اما به دلیل دور ریختن آب برنج، تمام مواد مغذی و مفید برنج آبکشی از دست می‌رود. از آنجایی که برنج دارای ویتامین ب بوده و این ویتامین بسیار برای بدن ضروری است، سعی کنید برنج را اغلب به شکل کته بپزید. قبل تر درباره آموزش پخت برنج به روش‌های مختلف توضیح داده‌ایم، در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه برنج کته را به روشی بسیار ساده به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه برنج کته:

برنج ایرانی4 پیمانه
روغن مایع، جامد یا کره ذوب‌شده1/2 پیمانه
نمک1 ق غذاخوری
آببه میزان لازم


	طرز تهیه برنج کته | وب

طرز تهیه برنج کته:

  1. برای تهیه برنج کته، ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید و اجازه دهید حدود یکی دو ساعت خیس بخورد.
  2. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته و برنج را داخل آن بریزید. 
  3. روی برنج آب بریزید به اندازه‌ای که سطح آّب، به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. 
  4. 1 ق غذاخوری نمک و  مقداری روغن به برنج کته اضافه کرده و آن را با حرارت زیاد بجوشانید.
  5. وقتی آب برنج جوشید و تمام شد، حرارت را کم کنید.
  6. دم‌کنی را روی درب قابلمه قرار دهید تا بخار آن خارج نشود و شعله را خیلی کم کنید تا برنج دم بکشد.
  7. بعد از حدود 30 دقیقه، برنج کته شما آماده است.
  8.  قبل از اینکه برنج را در دیس بکشید، مقداری روغن روی تمام سطح برنج بریزید و اجازه دهید روغن به ته قابلمه برسد.
نکته:
  • برنج هندی به زمان بیشتری برای خیس‌خوردن و پختن نیاز دارد. زمان لازم برای خیس‌خوردن برنج ایرانی ۲ ساعت و برای برنج هندی  ۶-۷ ساعت است.
  • اگر از برنج دودی استفاده می‌کنید زیاد آن را نشویید زیرا عطر دود برنج از بین می‌رود.
  • برنج را در کل زیاد نباید شست. 3 تا 4 بار آبکشی برنج خشک کفایت می‌کند.


گردآوری: گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید





سایت مجله شبکهخبرگزاری فارسسایت برترینهاسایت مثلث آنلاینروزنامه ابتکارروزنامه شرقخبرگزاری اسپوتنیکسایت رویداد 24سایت ساعدنیوزسایت اکوایران