شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه کوفته بادمجان

کوفته بادمجان (Vegan Eggplant Meatballs) یک کوفته ساده، متفاوت و خوشمزه است که برای همه رژیم های غذایی مناسب میباشد. این کوفته های خوشمزه را میتوانید همراه با نان، پاستا و یا برنج میل کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه کوفته بادمجان
1 عدد |
بادمجان دلمهای نگینی شده |
1 عدد |
پیاز نگینی شده |
2 حبه |
سیر خرد شده |
4/1 پیمانه |
جعفری ساطوری شده |
1 پیمانه |
لوبیا سفید پخته شده |
1 پیمانه |
آرد سوخاری |
به میزان لازم |
نمک،فلفل سیاه وقرمز |
طرز تهیه کوفته بادمجان
1- بادمجانها را در اندازههای یک سانتیمتری به صورت نگینی خرد کنید و با کمی آب و روغن (ترجیحا روغن زیتون)، نمک و فلفل حدود 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا زمانی که کاملا پخته شوند.
2- پیاز و سیر را 3 تا 5 دقیقه تفت دهید.
3- لوبیاهایی که از قبل نفخ آن گرفته شده و کاملا پخته شده را به همراه جعفری ساطوری خورد شده را به آن اضافه کنید.
4- بادمجان، لوبیا، سیر، پیاز، جعفری و آرد سوخاری را درون غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.
5- از میزان نمک و ادویهجات آن اطمینان حاصل کنید و از مخلوط بدست
آمده گلولههایی به اندازه یک گردو جدا کرده و به خوبی گرد کنید.

6- کوفتهها را در روغن سرخ کنید و یا در صورت تمایل
در دمای 180 درجه سانتی گراد (356 درجه فارنهایت) طبخ کنید.
همچنین مشاهده کنید