پنجشنبه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۲ / 8 June, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه دمی گوجه یا پلو گوجه فرنگی با سوسیس
گاهی به دلیل کمبود وقت مجبوریم به دنبال دستور غذاهای ساده و سریع بگردیم. اغلب در این مواقع نیمرو، انواع املت و یا نهایتا سوسیس و تخم مرغ را انتخاب میکنیم که هم به مواد اولیه زیادی نیاز ندارند و هم سریع آماده میشوند. در اینجا ما طرز تهیه یک غذای ساده و فوری به نام پلو گوجه با سوسیس را به شما آموزش خواهیم داد که گزینهای مناسب برای یک وعده غذای خوشمزه و سبک برای شام یا عصرانه است و جزو پلوهای مخلوط به شمار میرود.
مواد اولیه برای تهیه پلو گوجه با سوسیس:
روغن نباتی | 2 ق غذاخوری |
پیاز درشت | 1 عدد |
فلفل دلمهای قرمز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
آویشن خشک | 1/2 ق چای خوری |
برنج سفید یا برنج قهوهای | 300 گرم |
عصاره مرغ یا سبزیجات | 1 لیتر |
گوجه فرنگی | 225 گرم |
برگ بو | 1 برگ |
ریحان خردشده | 2 ق غذاخوری |
پنیر چدار | 175 گرم |
پیاز کوهی (اختیاری) | 2 ق غذاخوری |
سوسیس پخته شده | 4 عدد |
پنیر پارمزان رندهشده | 3-4 ق غذاخوری |

طرز تهیه پلو گوجه با سوسیس:
- برای تهیه پلو گوجه با سوسیس ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.
- سیر و آویشن را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر بازهم تفت دهید.
- برنج را به مواد بالا اضافه کرده و حدود 2-3 دقیقه هم بزنید تا رنگ برنج کمی شفاف شود.
- عصاره مرغ یا سبزیجات را به همراه گوجهفرنگی خردشده یا کنسرو گوجهفرنگی داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه باهم بجوشند تا عصاره و آب گوجهفرنگی جذب برنج شوند.
- ریحان خردشده، پنیر چدار، پیاز کوهی و سوسیسها را به بقیه محتویات اضافه کرده و درب قابلمه نسوز را ببندید و آن را به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و یا روی گاز بپزید.
- بعد از این مدت، قابلمه را از فر بیرون آورده و پنیر پارمزان رندهشده را روی آن بپاشید و این بار قابلمه را حدود 5 دقیقه دیگر، این بار بدون درپوش داخل فر قرار دهید تا روی برنج طلایی شود.
- پلو گوجه با سوسیس یا دمی گوجه را همراه با سالاد سبزیجات سرو کنید.
نکته:
- مصرف سوسیس و کالباس توصیه نمیشود اما؛ شما میتوانید برای تهیه پلو گوجه با سوسیس، از سوسیس خانگی استفاده کنید که سالم و بهداشتی بوده و برای بدن ضرری ندارد.
- میتوانید به کل سوسیس را از این غذا حذف کرده و یک غذاهی گیاهی سالم و خوشمزه داشته باشید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید