پنجشنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۱ / 7 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی


خوراکی که در آن ماهی سالمون در یک سس شیرین فوق‌العاده خوشمزه خوابانده شده، به سبک شرقی تفت داده شده و بر روی تره فرنگی‌های سرخ شده، سرو می‌گردد.


	طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی | وب


مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

 فیله ماهی سالمون بدون پوست 450 گرم
 سویا سس شیرین 2 قاشق غذا خوری
 سس کچاپ گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
 شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذا خوری
 سیر له شده 1 حبه
 روغن ذرت 4 قاشق غذاخوری
 تره فرنگی 450 گرم
 فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده  برای تزئین به مقدار لازم


طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

با استفاده از یک چاقوی تیز فیله ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیر فلزی قرار دهید. سپس سویا سس شیرین، سس کچاپ گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط سس بدست آمده را روی ماهی‌ها ریخته و کاملا هم بزنید و حدود سی دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود.


	طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی | وب


در همین فاصله سه قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک ظرف دیگر حرارت دهید. تره فرنگی را به ظرف اضافه کرده و روی حرارت زیاد به مدت ده دقیقه تفت دهید تا ترد و برشته شوند.


	طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی | وب


با یک کف‌گیر سوراخ دار تره فرنگی‌ها را با دقت از ظرف بیرون آورید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. مابقی روغن را به ظرف اضافه نمایید. ماهی و سس را درون روغن ریخته و به مدت دو دقیقه آن‌ها را بپزید.

ماهی‌های پخته را بر روی تره فرنگی‌های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین کرده و بالافاصله میل نمائید.


گردآوری: گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید





سایت انتخابسایت بیتوتهخبرگزاری اسپوتنیکسایت اقتصادآنلاینسایت اکوایرانخبرگزاری تحلیل بازارسایت آفتاب نیوزخبرگزاری تسنیمسایت دیپلماسی ایرانیوبگردی