جمعه, ۱۲ آذر, ۱۴۰۰ / 3 December, 2021
مجله ویستا

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)


بسیاری از ما با شنیدن نام شلغم به یاد مریضی و سرماخوردگی می‌افتیم و شاید حاضر نباشیم حتی ذره‌ای شلغم به دهان ببریم اما بهتر است بدانید که این ماده غذایی، سرشار از خواص فوق‌العاده بوده و دوای بسیاری از بیماری‌هاست. با شلغم می‌توان انواع سوپ و آش را تهیه کرد و با چاشنی‌های مختلف مانند کشک و آبغوره و ماست و ... میل نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه آش شلغم با ماش و آش شلغم با عدس برای سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم که هر دو نوع بسیار خوشمزه بوده و خوراک شب‌های سرد زمستان هستند.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم با ماش:

شلغم نگینی درشت خردشده4 عدد
عدس یا ماش یا هردونصف پیمانه
برنج1 پیمانه
پیاز1 عدد
گوشت چرخ‌کرده250 گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آب8 لیوان
کشکبه میزان لازم
نعناع داغ و پیازداغبرای تزیین
اسفناج، گشنیز، ترهبه میزان لازم



طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج) | وب


طرز تهیه آش شلغم با ماش:

  1. برای تهیه آش شلغم با ماش ابتدا گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و کوفته‌های قلقلی کوچکی درست کرده، آن‌ها را سرخ کنید.
  2. پیاز، عدس، زردچوبه و کمی نمک را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پخته شوند. 
  3. وقتی مواد بالا پخته شدند، برنج را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  4. سبزی خردشده و شلغم را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
  5. آش شلغم را با کمي کشک، نعناع داغ، پياز داغ و کوفته قلقلی‌های سرخ‌شده تزیین کنید.
 نوش جان.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:

شلغم4-5 عدد
پیاز2 عدد
زردچوبه، نمک، فلفلبه میزان لازم
عدس1/4 پبمانه
لپه1/4 پیمانه
برنجنصف پیمانه
سبزی آش3 پیمانه
گوشت چرخ‌کرده250 گرم
نعناع داغ3-4 ق غذاخوری
آبغوره یا گرد غورهبه میزان لازم



طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج) | وب


طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:

  1. برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی ابتدا؛ پیازها را خرد کرده و تفت دهید.
  2. وقتی پیازها تغییر رنگ دادند، زردچوبه را به آن‌ها اضافه کرده و تفت دهید.
  3. 2 پارچ آب روی پیازها بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
  4. عدس و لپه خیسانده را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند.
  5. بعد از حدود یک ساعت، برنج و سبزی آش را به مواد قبلی اضافه کنید و تا پختن و جا افتادن کامل آش شلغم صبر کنید.
  6. نیم ساعت آخر پخت، گوشت چرخ‌کرده قلقلی، شلغم ریز و نعناداغ را به آش اضافه کنید.
  7. آبغوره، نمک، فلفل سیاه و گرد غوره چاشنی‌هایی هستند که می‌توانید طبق ذایقه خود به آش شلغم اضافه کنید.
 نوش جان.

گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید




سایت نوداقتصادیروزنامه توسعه ایرانیسایت دیدارنیوزسایت اقتصادنیوزروزنامه تعادلسایر منابعسایت سلام نوسایت ارانیکوسایت تجارت نیوزخبرگزاری اسپوتنیک