شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی



	طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی | وب


طرز تهیه کشک بادمجان

از کشک بادمجان هم به عنوان پیش‌غذا و هم به عنوان غذای اصلی در میهمانی‌ها می‌توان استفاده نمود. برای این منظور می‌توانید از قالب‌های تارت کوچک و یا بزرگ بسته به سلیقه خود بهره ببرید.

در صورت استفاده از کشک و عصاره گوشت الیت توجه داشته باشید که کشک و عصاره حاوی مقادیر قابل توجهی نمک می‌باشد، لذا نمک را با احتیاط به کشک و بادمجان اضافه کنید.

برای تهیه کشک بادمجان می‌بایست از بادمجان دلمه‌ای و یا بادمجان قلمی شیرین استفاده نمایید.


چه نوع بادمجانی بخریم؟

هنگام خرید بادمجان، بادمجان را فشار دهید، اگر بادمجان نرم و پنبه‌ای باشد یعنی از نوع بادمجان تخم‌دار نیست و برای طبخ مناسب است.


چه کنیم که روغن کمتری در هنگام سرخ کردن بادمجان مصرف شود؟

برای این منظور چند راهکار موجود است:

مقداری ماست را با 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه مخلوط کنید، هم بزنید تا شبیه به مایه ماست شود و به کمک قلم‌مو روی سطح بادمجان‌ بمالید و سپس سرخ کنید. استفاده از زردچوبه باعث خواهد شد بادمجان خوش‌رنگ شود.

به کمک قلم‌مو کمی سرکه روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. بادمجان پس از سرخ شدن طعم و بوی سرکه نخواهد داد.

سفیده تخم‌مرغ زده شده را به کمک قلم‌مو روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید.

همچنین بهتر است پس از ورقه کردن بادمجان روی سطح بادمجان نمک بپاشید و سپس عرق آن را بگیرید و در نهایت یکی از سه مورد بالا را برای سرخ کردن استفاده نمایید.


مواد لازم جهت تهیه کشک بادمجان مجلسی

بادمجان

6 عدد

کشک

یک بسته

پیاز

2 عدد

نعنا

به میزان لازم

زعفران، نمک و فلفل

به میزان لازم

عصاره گوشت

1 عدد


طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

  1. بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید و روی آن‌ها نمک بپاشید تا عرق کند. سپس عرق بادمجان‌ها را بگیرید و سرخ کنید.
  2. در فاصله‌ای که بادمجان‌ها در حال عرق کردن هستند پیاز داغ مجلسی را مطابق دستور‌های پیشین تهیه نمایید. مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را با بادمجان‌ها مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقدار کمی زعفران ساییده شده و یا زرد‌چوبه برای رنگ دار کردن پیاز داغ و نعنا داغ استفاده نمایید.
  3. نعنای خشک شده را تفت دهید و مقداری برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را به بادمجان‌ها اضافه کنید. 
  4. پس از سرخ کردن بادمجان‌ها، در تابه‌ای بادمجان سرخ شده، پیاز داغ، عصاره گوشت الیت، نمک و فلفل را ترکیب کنید و اجازه دهید جا بیفتد.
  5. کلیه مواد را به کمک گوشت‌کوب برقی و یا غذاساز میکس کنید تا مایه‌ای یکدست حاصل شود.
  6. در آخرین مرحله زعفران ساییده شده را با چند تکه یخ در دمای محیط قرار دهید تا یخ کاملا آب شده و زعفران عطر و رنگ کافی را از خود خارج کند. سپس زعفران آب زده را به مخلوط کشک و بادمجان اضافه کنید و به خوبی مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
  7. خمیر تارت را مطابق دستورهای پیشین تهیه نمایید و کشک و بادمجان را درون تارت‌ها ریخته و به کمک کشک، پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین نمایید. در صورت تمایل می‌توانید با اضافه کردن زعفران به کشک، از دو رنگ سفید و زرد برای تزیین بهره ببرید.

جهت آشنایی با طرز تهیه بادمجان حصیری که یک پیش‌غذای شیک و مجلسی می‌باشد به سایر بخش‌های آشپزی وب مراجعه فرمایید.


گروه آشپزی وب




همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت مجله شبکهسایت الفروزنامه دنیای اقتصادسایت سلام نوسایت آفتاب نیوزخبرگزاری ایسناخبرگزاری فارسروزنامه همشهریسایت دیدبان ایران