چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی


کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی، خوشمزه، مشهور و بسیار پرطرفدار شهر تبریز است. انواع کوفته در شهرها و کشورهای مختلف خاورمیانه تهیه می‌شود اما تفاوت اصلی کوفته تبریزی با دیگر انواع کوفته‌ها در طرز تهیه و مواد استفاده شده در آن می‌باشد.


	آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی | وب

در تهیه کوفته تبریزی اصل از انواع سبزیجات معطر استفاده می‌شود. گوشت این کوفته به‌طور سنتی در یک هاون سنگی و با دسته‌ هاونی از جنس چوب کوبیده شده و کم‌کم سبزی کوفته و لپه به آن اضافه می‌شود. امروزه برای آسان‌ترکردن روند تهیه کوفته تبریزی به‌جای کوفتن گوشت در هاون، آن را چندین بار چرخ یا در غذاساز له می‌کنند. در آخر تخم‌مرغ آب‌پز، گردو و آلو خشک را داخل آن گذاشته و برای تزیین کوفته از مخلوطی خوشمزه و چشم‌نواز شامل پیازداغ، زرشک و گردو استفاده می‌کنند. برای تهیه سس این غذا از رب گوجه‌فرنگی، زعفران و ادویه‌جات استفاده می‌شود.
برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه این غذا می‌توانید آموزش مرحله‌ به مرحله پخت کوفته تبریزی اصل را مطالعه نمایید. 
در تهیه کوفته تبریزی؛ رعایت نکات کلیدی برای جلوگیری از وارفتن کوفته و تزیین کوفته تبریزی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در زیر چند نکته طلایی درباره تهیه کوفته تبریزی را خواهید خواند و در آخر، مجموعه‌ای زیبا و الهام‌بخش از انواع تزیین کوفته تبریزی مجلسی را خواهید دید.

نکاتی درباره تهیه کوفته تبریزی اصل:

  • بهتر است گوشت مصرفی برای تهیه کوفته تبریزی، تلفیقی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله باشد. نسبت استفاده گوشت‌ها نصف-نصف خواهد بود.
  • سبزی مورد استفاده در تهیه کوفته تبریزی اصل شامل: تره، مرزه، شوید، جعفری، ترخون می‌باشد.
  • در صورت استفاده از چرخ‌گوشت برای ترکیب مواد، برای اینکه مواد به راحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند، قبل از چرخ‌کردن آن‌ها، کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.
  • آب پیاز باید کاملا گرفته شود.
  • هنگام اضافه‌کردن کوفته‌ها به قابلمه سس، حرارت باید کم باشد.
  • برای پخت کوفته بهتر است چند دقیقه اول درب قابلمه باز باشد سپس درب آن را بگذارید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مواد کوفته را به 10 قسمت تقسیم نمایید و هر کوفته را به طور جداگانه پر کنید. در این صورت نیازی به استفاده از تنظیف نخواهد بود.
  • می‌توانید برای مواد میانی کوفته، ران مرغ پخته‌شده را جایگزین تخم مرغ کنید که در این صورت کوفته شاخ‌دار خواهید داشت.

نمونه‌هایی زیبا از تزیین کوفته تبریزی:

برای تزیین کوفته تبریزی می‌توان از انواع سبزیجات مثل گوجه‌فرنگی، زیتون و یا سبزیجات معطر استفاده کرد. همچنین موقع سرو، روی کوفته تبریزی را با مغز گردوی درسته، زرشک و پیازداغ تزیین می‌کنند. بهتر است کوفته تبریزی را در ظرف‌ مسی یا لعابی سرو کنید تا اصالت این غذا را به رخ بکشید. همچنین کوفته تبریزی را با سبزی‌خوردن تازه، دوغ و نان سنگک سرو کنید.


	آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی | وب


	آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی | وب


	آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی | وب


	آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی | وب


	آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی | وب


	آموزش تزیین کوفته تبریزی مجلسی | وب

 گردآوری: گروه آشپزی وب


همچنین مشاهده کنید