دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج


لازانیا یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است. لازانیا انواع مختلفی دارد از جمله؛ لازانیا با گوشت، لازانیا با مرغ، لازانیا سبزیجات و ... که هر کدام به نوعی خوشمزه و دلچسب هستند. صرف نظر از نوع آن، هر لازانیا از 3 بخش اصلی تهیه می‌شود؛ خمیر لازانیا، سس لازانیا و پنیر که این پنیر معمولا از نوع پنیر پیتزا یا پارمزان و حتی ریکوتاست.
قبل‌تر درباره پخت لازانیا بدون فر، طرز تهیه لازانیا لقمه‌ ای و ... توضیح داده‌ایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج خوشمزه‌ای را به شما آموزش دهیم که طعم بسیار متفاوت و عالی دارد و شاید یکی از گزینه‌های خوب برای گنجاندن اسفناج در برنامه غذایی خانواده و به خصوص کودکان باشد. 

برای تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج بهتر است ابتدا سس لازانیا را تهیه کرده و کنار بگذارید و بعد به سراغ باقی مراحل بروید.

مواد لازم برای تهیه سس لازانیا


کره 1/2 پیمانه 
آرد چندمنظوره 1/2 پیمانه 
پودر اوریگانو 1 ق چای‌خوری
پودر ریحان ‌خشک 1 ق چای‌خوری 
 شیر1.5 پیمانه 
آب مرغ 2 پیمانه 
پنیر پارمزان 1/4 پیمانه 
پنیر موزارلا 2 پیمانه 
 سیر رنده‌شده1 حبه 


	طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج | وب

طرز تهیه سس سفید (سس بشامل)

  1. در تابه کوچکی کره را ذوب کنید.
  2. سیر رنده‌شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
  3. آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  4. نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  5. شیر و آب مرغ را به آرامی به تابه اضافه و مرتب مخلوط نمایید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
  6. در نهایت سس باید غلظتی شبیه به ماست رقیق پیدا کند.
  7. در این مرحله، 1/4 پیمانه پنیر پارمزان رنده‌شده و 2 پیمانه پنیر موزارلا را به سس اضافه کنید
  8. پس از آب‌شدن پنیر فلفل سیاه، پودر اوریگانو و ریحان خشک را به سس اضافه کرده، هم بزنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
حالا نوبت درست‌کردن لازانیا با مرغ و اسفناج است.

مواد لازم برای تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج


 لازانیا9 برگ 
نمک و فلفل به میزان لازم 
پنیر موزارلا4 پیمانه 
پنیر پارمزان 1.5 پیمانه
مرغ پخته 2 پیمانه 
 جعفری خردشده1 ق غذاخوری 
 اسفناج پخته و خردشده250 گرم 



	طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج | وب


طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج

  1. برای تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 
  2. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و مقداری نمک داخل آن بریزید. 
  3. وقتی آب به جوش آمد، ورقه‌های لازانیا را داخل آن بریزید تا نرم شوند. 
  4. بعد از حدود 8 تا 10 دقیقه، ورقه‌های لازانیا را با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن خارج شود.
  5. یک ظرف پیرکس مناسب تقریبا با سایز 9 در 13 سانت را انتخاب کرده و 1/3 از سس لازانیا را کف آن پخش کنید.
  6. کف آن را کاملا با یک لایه ورقه لازانیا بپوشانید.
  7. روی ورقه‌های لازانیا پنیر پارمزان بریزید و روی پنیر، مرغ پخته‌شده که به صورت نگینی یا ریش‌ریش خرد شده بریزید و تمام سطح لازانیا و پنیر را با آن بپوشانید.
  8. دوباره روی مرغ پخته‌شده را با ورقه‌های لازانیا بپوشانید و باز روی سس لازانیا بریزید.
  9. روی سس لازانیا، اسفناج‌پخته‌شده و باقی پنیر موزارلا و پارمزان را پخش کنید. 
  10. باقی ورقه‌های لازانیا را روی پنیر قرار داده و باقی‌مانده سس را روی آن بریزید.
  11. در نهایت جعفری خردشده و بقیه پنیر پارمزان را روی لازانیا پخش کنید. 
  12. ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه با دمای 175 تا 180 درجه سانتی‌گراد لازانیا را طبخ کنید.
لازانیا با مرغ و اسفناج شما آماده است. این لازانیا طعمی بسیار متفاوت با هر لازانیایی که تا به حال خورده‌اید دارد و بدون شک از آن لذت خواهید برد. لازانیا با مرغ و اسفناج را همراه با سالاد فصل سرو کنید. نوش جان.


ترجمه: مجله اینترنتی وب



همچنین مشاهده کنید





سایت مشرقروزنامه آرمان ملیخبرگزاری صدا و سیماخبرگزاری اسپوتنیکسایت ورزش سهسایت الفسایت برترینهاخبرگزاری ایسناروزنامه آفتاب یزدسایت رویداد 24