پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج
لازانیا یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است. لازانیا انواع مختلفی دارد از جمله؛ لازانیا با گوشت، لازانیا با مرغ، لازانیا سبزیجات و ... که هر کدام به نوعی خوشمزه و دلچسب هستند. صرف نظر از نوع آن، هر لازانیا از 3 بخش اصلی تهیه میشود؛ خمیر لازانیا، سس لازانیا و پنیر که این پنیر معمولا از نوع پنیر پیتزا یا پارمزان و حتی ریکوتاست.
قبلتر درباره پخت لازانیا بدون فر، طرز تهیه لازانیا لقمه ای و ... توضیح دادهایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج خوشمزهای را به شما آموزش دهیم که طعم بسیار متفاوت و عالی دارد و شاید یکی از گزینههای خوب برای گنجاندن اسفناج در برنامه غذایی خانواده و به خصوص کودکان باشد.
برای تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج بهتر است ابتدا سس لازانیا را تهیه کرده و کنار بگذارید و بعد به سراغ باقی مراحل بروید.
مواد لازم برای تهیه سس لازانیا
کره | 1/2 پیمانه |
آرد چندمنظوره | 1/2 پیمانه |
پودر اوریگانو | 1 ق چایخوری |
پودر ریحان خشک | 1 ق چایخوری |
شیر | 1.5 پیمانه |
آب مرغ | 2 پیمانه |
پنیر پارمزان | 1/4 پیمانه |
پنیر موزارلا | 2 پیمانه |
سیر رندهشده | 1 حبه |
طرز تهیه سس سفید (سس بشامل)
- در تابه کوچکی کره را ذوب کنید.
- سیر رندهشده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
- آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- شیر و آب مرغ را به آرامی به تابه اضافه و مرتب مخلوط نمایید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
- در نهایت سس باید غلظتی شبیه به ماست رقیق پیدا کند.
- در این مرحله، 1/4 پیمانه پنیر پارمزان رندهشده و 2 پیمانه پنیر موزارلا را به سس اضافه کنید
- پس از آبشدن پنیر فلفل سیاه، پودر اوریگانو و ریحان خشک را به سس اضافه کرده، هم بزنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
حالا نوبت درستکردن لازانیا با مرغ و اسفناج است.
مواد لازم برای تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج
لازانیا | 9 برگ |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پنیر موزارلا | 4 پیمانه |
پنیر پارمزان | 1.5 پیمانه |
مرغ پخته | 2 پیمانه |
جعفری خردشده | 1 ق غذاخوری |
اسفناج پخته و خردشده | 250 گرم |
طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج
- برای تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
- یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و مقداری نمک داخل آن بریزید.
- وقتی آب به جوش آمد، ورقههای لازانیا را داخل آن بریزید تا نرم شوند.
- بعد از حدود 8 تا 10 دقیقه، ورقههای لازانیا را با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن خارج شود.
- یک ظرف پیرکس مناسب تقریبا با سایز 9 در 13 سانت را انتخاب کرده و 1/3 از سس لازانیا را کف آن پخش کنید.
- کف آن را کاملا با یک لایه ورقه لازانیا بپوشانید.
- روی ورقههای لازانیا پنیر پارمزان بریزید و روی پنیر، مرغ پختهشده که به صورت نگینی یا ریشریش خرد شده بریزید و تمام سطح لازانیا و پنیر را با آن بپوشانید.
- دوباره روی مرغ پختهشده را با ورقههای لازانیا بپوشانید و باز روی سس لازانیا بریزید.
- روی سس لازانیا، اسفناجپختهشده و باقی پنیر موزارلا و پارمزان را پخش کنید.
- باقی ورقههای لازانیا را روی پنیر قرار داده و باقیمانده سس را روی آن بریزید.
- در نهایت جعفری خردشده و بقیه پنیر پارمزان را روی لازانیا پخش کنید.
- ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه با دمای 175 تا 180 درجه سانتیگراد لازانیا را طبخ کنید.
لازانیا با مرغ و اسفناج شما آماده است. این لازانیا طعمی بسیار متفاوت با هر لازانیایی که تا به حال خوردهاید دارد و بدون شک از آن لذت خواهید برد. لازانیا با مرغ و اسفناج را همراه با سالاد فصل سرو کنید. نوش جان.
ترجمه: مجله اینترنتی وب
همچنین مشاهده کنید