جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین و خوشمزه


تنوع بالای میوه‌ها و آفتاب داغ تابستان، این فصل را به بهترین زمان برای درست‌کردن انواع لواشک‌ تبدیل کرده است. اگر از طرفداران پروپاقرص انواع لواشک باشید می‌دانید که لواشک‌ها به سه طعم لواشک ترش، لواشک شیرین و لواشک ملس تقسیم می‌شوند. لواشک آلو، لواشک آلبالو، لواشک انار، لواشک گوجه سبز، لواشک کیوی و سایر میوه‌های ترش از انواع لواشک ترش به شمار می‌روند و لواشک سیب، لواشک گیلاس، لواشک زردآلو و دیگر میوه‌های شیرین جزو انواع لواشک شیرین شناخته می‌شوند. ترکیب میوه‌های ترش و شیرین هم که منجر به تهیه لواشک ملس می‌شود.
اگر با طعم‌ ترش لواشک میانه خوبی ندارید به شما توصیه می‌کنیم تا فرصت هست دست به کار شوید و یک لواشک گیلاس خوش‌رنگ و شیرین تهیه کنید و از خوردن یک لواشک خانگی سالم و خوشمزه لذت ببرید.


	طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین و خوشمزه | وب

طرز تهیه لواشک گیلاس:

  1. برای تهیه لواشک گیلاس تقریبا باید مانند روش طرز تهیه لواشک آلبالو عمل کرد به این صورت که ابتدا باید گیلاس‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کرده، آن‌ها را داخل قابلمه بریزید و یا اینکه بدون هسته‌گیری گیلاس‌ها را بپزید زیرا در مرحله صاف‌کردن، هسته آن‌ها جدا می‌شود. 
  2. وقتی گیلاس‌ها پخته شدند، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
  3. یک سبد آبکش روی یک کاسه یا قابلمه قرار دهید و گیلاس‌ها را داخل صافی ریخته، فشار دهید تا عصاره آن‌ها به ظرف زیرین منتقل شود.
  4. می‌توانید بعد از صاف‌کردن گیلاس‌ها، تفاله‌های آن را هم داخل غذاساز ریخته و در آخر با عصاره گیلاس مخلوط کنید‌.
  5. حالا یک نایلون یا سلفون کف سینی پهن کرده و مایه لواشک گیلاس را به صورت یک‌نواخت داخل آن بریزید.
  6. سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.
  7. حدودا 2 روز طول می‌کشد تا لواشک گیلاس شما خشک و آماده خوردن شود.
گردآوری: گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید