شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
طرز تهیه رولت گوشت مجلسی
نکته قابل توجه در مورد گوشت مصرفی در رولت گوشت این است که شما میتوانید از گوشت فیله گوسفند یا گوساله برای تهیه این خوراک استفاده نمایید. همانطور که مستحضر هستید گوشت گوسفند لذیذتر و تردتر بوده و هنگام برش دادن میبایست اجازه دهید گوشت از داغی بیفتد سپس اقدام به برش رولت گوشت کنید و در آخر با قرار دادن رولت گوشت در فر، آن را آماده سرو نمایید. در غیر این صورت ممکن است رولت گوشت داغ هنگام برش دادن ریش ریش شود.
در صورت تمایل میتوانید رولت گوشت را به همراه برنج و سس قارچ و سبزیجات در مهمانیهای خود سرو نمایید. در انتها هم طرز تهیه سس روتی آورده شده است که طعم خوش رولت گوشت شما را دو چندان خواهد کرد.
مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت مجلسی
فیلهگوسفند |
2 عدد |
فلفل دلمهای رنگی |
از هر رنگ 1/4 |
هویج |
2 عدد |
پیاز |
2 عدد |
ساقه کرفس |
1 عدد |
گوجه فرنگی |
2 عدد |
سیر |
3 حبه |
گشنیز و جعفری |
به میزان لازم |
زعفران، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه رولت گوشت مجلسی
- ابتدا نیمی از سبزیجات ( سیر، فلفل دلمهای، گشنیز و جعفری ساطوری شده و یک عدد پیاز نگینی) را بطور جداگانه تفت میدهیم.
- سطح فیلهها را با قلممو به طور کامل با زعفران میپوشانیم و مقدار کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. (برای تهیه زعفران آب زده بهتر است زعفران ساییده شده را روی چند قطعه یخ بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا به مرور آب شود و زعفران رنگ بیندازد. توصیه میشود در استفاده از زعفران برای تهیه رولت گوشت دست و دلبازی به خرج دهید!)
- سبزیجات تفتدادهشده را در ظرفی مخلوط کرده و سطح فیلهها را از سبزیجات پر میکنیم و دو لایه را روی هم قرار میدهیم.
- به کمک نخ دو لایه را به هم متصل کنید و مجددا روی سطح فیلهها را به کمک قلممو به زعفران آغشته کنید.
- کف ماهیتابه را بوسیله 25 گرم کره و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع چرب کنید و هر دو طرف گوشت را کامل سرخ کنید.
- مابقی سبزیجات را در اطراف گوشت بریزید و در آن را بگذارید تا به مدت یک ساعت بخارپز شود.
- پس از گذشت حدود یک ساعت، یک فنجان آب و کمی نمک را در اطراف گوشت روی سبزیجات بریزید. این روند را تا 2 – 3 ساعت تا زمان پخت گوشت تکرار کنید. در نهایت میبایست یک فنجان آب در تابه باقی مانده باشد.
- گوشت را برش بزنید و در ظرف مناسب با سس روتی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سس روتی
کره |
10 گرم |
آرد |
1 قاشق چایخوری |
آب گوشت صاف شده |
یک پیمانه |
قارچ |
100 گرم |
نمک، فلفل ، سس گوجه فرنگی و آبلیمو |
به مقدارلازم |
طرز تهیه سس روتی
- کره را روی حرارت گذاشته تا آب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن برطرف شود.
- سپس آب گوشت و سبزیجات پخته شده را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا یکدست شود.
- قارچها را با کره تفت دهید و نمک، فلفل، سس گوجه و آبلیمو را به سس بیفزایید.
- در صورت تمایل میتوانید به جای سس گوجه از خامه استفاده کنید.
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل اصفهان انفجار ایران و اسرائیل استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل حسین امیرعبداللهیان سفر استانی ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
طرح نور فراجا پلیس سیل تهران هواشناسی قتل قوه قضاییه سیلاب فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی
بانک مرکزی قیمت خودرو بنزین فرودگاه قیمت طلا دولت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران فیلم احسان علیخانی کتاب دفاع مقدس موسیقی
اینترنت مغز
رژیم صهیونیستی عراق فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه سازمان ملل امیرعبداللهیان عملیات وعده صادق اسراییل چین
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا تراکتور
هوش مصنوعی گوگل ناسا فناوری سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
خواب گیاهان دارویی